Pozdrawiam szablistę z czarnej 156SW, zaparkowanej pod C1@PWr.
Printable View
Pozdrawiam szablistę z czarnej 156SW, zaparkowanej pod C1@PWr.
Ja pozdrawiam Alfaholika machającego mi ok 20:00 na granicy Wrocławia i Radwanic z ciemnej belli (chyba 159tki) na blachach DW - jechałam w stronę Siechnic/Oławy z mężem czarną 156tką na blachach DWR ; nie zdążyłam odmachać, - przepraszam.
Pozdrowienia dla 145 w kolorze rosso z białym felunkiem na blachach DW ..... widzianej po 20:00 w Polczynie-Zdroju na "przelotówce" w okolicy sygnalizacji świetlnej :) Troszkę ograniczona widoczność była, ale zauważyłem w ostatniej chwili ;) Niestety niezbyt dokładnie, więc nie wiem czy miała klubowe ramki ;)
a Ja pozdrawiam wszystkich Alfisti ,których dzisiaj mijałem na trasie Groblice - Wrocław , Wrocław - Groblice ;). Jechałem czerwonym Mito mojej żony ,odzew był znikomy ale ramek też mało a może Mito się nie liczy ;) .Auto na tabliczkach Mia Giulia :)
Widziany dzisiaj Dawid_S za Głogowem.
Pozdrawiam
A ja pozdrawiam Alfaholika z czerwonej 156-tki zaparkowanej wczoraj w Łagiewnikach przy światłach na skrzyżowaniu krajowej 8-mki z drogą nr 384 na Dzierżoniów:)
Wczoraj widziana czarna 156 GTA SW, na szprychowych speedline'ach (wspominam o tym, bo większość GTA kojarzy z dużymi telefonami). Kierownik stał na skrzyżowaniu obok kłodzkiej galerii. Tablice DW. Ktoś kojarzy może furę?
Ozzy całkiem możliwe:) Ja okazyjnie bywam w tamtych rejonach więc mogłam wcześniej na auto nie zwrócić uwagi:) Tak czy siak kolor ma ciekawy:)
Baruś widziany na ul. kamienieckiej, jadący do dziewczyny:D a po 17 w Ziębicach przy stadionie stojąca 156 a ramkach klubowych.
pozdrowienia obustronne z AR czarną 147 tablice DLU na ulicy Szpakowej jakoś po 15:00
POZDROOO ! :D
PS. Ta w Ziębicach to może Velka :)
- - - Updated - - -
Stojąc w mega kolejce do świateł w Łagiewnikach widziany Jacek - Jacu06 - :D :D :D
POZDRO ! POZDRO ! :D
- - - Updated - - -
Aaaaaaaaaaaaaaaa... i jeszcze jeden nieoramkowany mi dziś odmachał :D - trafiają się kumaci 'nieforumowi' :D
Widziana oramkowana czerwona 146 z czarna klapa silnika na Jedności Narodowej zaparkowana koło Dronki pozdro
Ja dzisiaj widziałem białą 33'kę na blachach DKL (widziałem biało-czerwone ramki, prawdopodobnie klubowe lub 'części do aut francuskich). Ktos od nas ? Niewiele takich autek jest...
OKOLICE GALERII DOMINIKAŃSKIEJ około 11.30-12.00 :)
pozdrawiam 147;) ktora mnie strabila pod Korona we wrocku na parkingu
Pozdrowienia dla białej 33, mijanej dziś koło "Teków" we Wrocławiu.
Wszędzie go pełno :D
Gdzie ten KJS ? :)
KJS o puchar dziekana albo rektora pwr. Nie pamiętam już. wyślij PW do Amadeusza, to będzie coś więcej wiedział. Zbiórka chyba będzie przy budynkach polibudy na Braci Gierymskich. Tam gdzie samoloty stoją.
pozdrawiam Italiano Vero jadącego wczoraj swoją gtv-ką w okolicy ulicy Kołobrzeskiej( mrugnąłeś czarnej 146) jechałem jako pasażer a kierowca nie jest alfaholikiem niestety i nie zorientował się w porę :)
Dzisiaj znów widziana zielona 155 na ramkach jak parkowała przed Placem Grunwaldzkim. Pozdrawiam
Pozdrowienia dla czerwonej Alfy GT i Alfy Brery widzianej dzisiaj na trasie Wrocław Świdnica ;)
Pozdrowionka dla właściciela czerwonej AR GTV na forumowych ramkach widzianej dzisiaj w legnicy przy bloku na ul. Neptuna (tudzież Plutona?) , Pozdrawiam również właściciela perłowo białej AR 156, z którym mijałem się zdaje się na Armii Krajowej (również w Legnicy)
Pozdrowienia dla właścicieli 156 blue cosmo którą widziałem u mechanika na kłodzkiej w Ząbkowicach :) Zaglądacie tu?
Nie podszedłem, bo ramek nie było, a różni ludzie Alfami jeżdżą :)
Pozdro dla ładnej czarnej 166 widzianej pod biedronką w Oleśnie po 13 :)
Zostawiłem wizytówkę forumową bo była bez ramek :)
Pozdrowienia dla Patrycji widzianej dzis na parkingu Kauflandu ;)