Panie no chetnie ale no ja mam uboga wersje, gdzie tam navi u mnie;)
Wysłane z mojego HTC One
Printable View
Panie no chetnie ale no ja mam uboga wersje, gdzie tam navi u mnie;)
Wysłane z mojego HTC One
To kto ma navi?
od nas chyba nikt
Wpadłem na pomysł żeby o północy akumulator odłączyć. Zegarek chyba powinien iść wtedy od 0:00?
Bida w mieście, człowiek musi korbą tylne szyby odkręcać a ten się o navi pyta ;)
Kto bogatemu zabroni? ;)
Może ja mógłbym mieć do fiata Stilo. To nie ta sama navi?
Niewiem... Trzeba się dowiedzieć... Z góry dzięki. Nie żebym się czepiał ale to w takim stilo navi montowali a w 159 nie?
Laska słuchaj ja mam tez 166 i mam navi ale żeby zegarek ustawić musisz odpiąć kabel od navi w bagażniku i po problemie zegar od tego momentu ustawiasz jak chcesz. Jedyny minus to to ze teraz nie będzie widzialo nawigacja ale i tak jest ona nie przydatna.
Poprostu wypiąć wtyczke od czytnika navi?
Dokładnie
Witam jakiś czas temu szukalem kogoś z Nowego Sącza i okolic kto ma alfę ale nikogo nie znalazłem do dziś . mam propozycje żeby spotkać się gdzieś w Sączu ze swoimi algami ?:)
kranik1994 spotykamy się średnio raz w miesiącu, ostatnie spotkanie było w zeszły weekend wiec na następne trzeba będzie chwilkę poczekać, ale witamy i zapraszamy na spotkanie :)
No z NS mocna grupa nawet byłych alfistów (ale nie wykluczone, że jeszcze powrócą) :) Witamy kolegę.
Witam wszystkich po długiej nieobecności:), ale juz też jako była alfistka...:) Pozdrawiam:)
Ojtam ojtam i tak zapraszamy na spoty:):*
Wysłane z mojego HTC One
ja proponuje ten week;D
można by, ale całkiem po południu w niedziele bym odpoczął po sobocie:D i można by co łyknąć przed świętami, życzenia te sprawy;)
ktoz to jechal za mna od Czchowa do autostrady w Brzesku czarna 159 SW na kapslach - tablice KN i ramki. Chyba sie nie znamy? Bylo pomrygane i pomachanie przy rozjezdzie-ja w strone Rzeszowa, kolega w strone Krakowa. Pozdrawiam raz jeszcze
moge wpasc.Teraz wlocze sie w okolicach Tymowej, Nowego Wisnicza, Żegociny-do wigilii
kopsnełem CI na PW mój nr, dzwoń jak co
dzieki ale juz go mialem:D
A to jechał mój kolega właśnie mówił mi o tym "spotkaniu" na drodze. właśnie niedawno zakupił 159 SW.
Chyba Cię widziałem we wtorek na mieście przed południem, nie machałem bo jechałem Peugeotm
Twoja 166 ma ciemny kolor?
Wysłane za pomocą Blue&Me
A co ze spotem? Miały być tańce, hulanki, swawole no i %%% a tu cisza jak makiem.......... Gdzie główny pomysłodawca? Nie żebym po imieniu Pawła wskazywał ;)
Spot przesunięty na 21.12 , czyli za tydzień ;)
A to czemu? Ja już kierowce miałem... Kurde golfa kupuje, tam niema problemów ze spotami...
Jednak nie każdy dzisiaj może, ale kto chętny to dziś o 18 Sandecja :)
Rafal no kurde nie dalem rady ale pisalem na fb, marek tez nie mogl, lepiej jak wiecej nas bedzie do % a nie 2 osoby:)
Za kare następnym razem pijesz co drugą kolejke ;) I chyba lepiej jak na %%% będziemy się telefonicznie umawiać bo jak o to chodzi to zawsze tylko trzy imiona padają i reszta będzie myśleć że mamy jakiś problem z %%% ;)
Oj tam oj tam problemy zaczynają się jak ludzie piją bez okazji do lusterka ;)
Wysłane za pomocą Blue&Me
Problemy to powinniście mieć Wy wszyscy bo przyjechałem i nikogo nie było :P