Mówiąc dokładniej auto jedzie teraz precyzyjnie tylko tam i tylko w sposób w jaki ja chcę bez względu na nawierzchnie drogi ,wyboje itd. [emoji3]
Printable View
Szybki pakiet spa na ręcznej za 10 plnów :o
Za grzeczne zachowanie u Pana Doktora dostała kompiel z pianką :)
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...016/05/413.jpg
156 przeszła dzisiaj przegląd pozytywnie pomimo jakichś delikatnych stuków z przodu w zawieszeniu (pewnie drążki stabilizatora ale pan diagnosta nic nie stwierdził o.O) i wykupiłem dla niej nowe OC które przyprawiło mnie o zawrót głowy...
A u mnie dzisiaj mycie i kompleksowe czyszczenie wnętrza. A jutro w trasę do Opoczna!
Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka
Odebrałem dzisiaj swoją z warsztatu z nowym sprzęgłem i wymienioną rurą dolotową do turbiny ;) Teraz pedał sprzęgła działa niemal jak w nowym samochodzie, a dzięki uszczelnieniu układu (poprzednia rura była pęknięta w połowie i zaklejona taśmą) zaczęła kopcić na niebiesko aż miło...
Oczywiście, że tak - przecież połowa samochodów na polskich drogach tak jeździ :P No i nie będę musiał odkręcać spustu w misce olejowej, żeby go wymienić - wystarczy poczekać kilka kkm, aż się przepali i zalać nowy.
A tak na serio to pojeżdżę trochę i zobaczę, co się dalej dzieje. Wydaje mi się że to, co zalegało już przeleciało przez system jak ją docisnąłem lekko wracając do domu i teraz nie widzę chmury nawet przy mocnym przyspieszaniu - czyli stan sprzed naprawy. A to, że prawdopodobnie turbina do zrobienia w niedalekiej przyszłości, to wiem...