Kamerka cofania założona :-) Myślałem, że będzie gorzej z przepustem między bagażnikiem a zderzakiem ale nawet obyło się bez jego ściągania :-)
Printable View
Kamerka cofania założona :-) Myślałem, że będzie gorzej z przepustem między bagażnikiem a zderzakiem ale nawet obyło się bez jego ściągania :-)
"Odszczurzyłem" wnętrze silnika - 4 bieg i cała obwodnica Trójmiasta w tą i z powrotem. Gdyby było ciut luźniej na drodze to byłoby jeszcze lepiej, ale i tak miałem radochę zasuwając z obrotami pod czerwonym polem. Jednak dieselek R5 fajny jest :D
Za towarzysza miałem Dodge'a Challangera (USAńskiej rejestracji!). Udało mi się za nim utrzymać, ale chyba tylko dzięki temu że był tłok :)
Po prawie dwóch latach posiadania GT zainteresowałem się czynnikiem klimatyzacji. Chłodziła dobrze, ale postanowiłem uzupełnić czynnik. I dobrze zrobiłem, bo w układzie było jego połowę. Olej w klimie też uzupełniony.
I na koniec dnia bella jeszcze wymyta, a opony pociągnięte czernidłem.
Naprawiony stelaż oparcia fotela kierowcy, obszyte na nowo zewnętrzne trzymanie boczne w tymże fotelu i wymienione oba podnośniki szyb :)
Wymajzlowane pismem klinowym na Pentagram Monster za pomocą Tapatalk
W 156 zalany nowy olej :P
Wymieniony rozrusznik,kręci teraz jak szalony...nareszcie odpala od strzału.
Co prawda nie dzisiaj, ale założone klubowe ramki tabli rejestracyjnych i naklejki Włoch trafiły na tylny pas i przednie błotniki - pod znaczek Giugiaro :D
Zatankowana do pełna.
w dwa dni przelecialem 3300km po autostradach i na dobrym paliwku a ona pod samym domem wl wypalanie dpf....
W końcu wysprzątana w środku.