A mi się popsuła przednia prawa szyba coś się urwało wyleciało i podczas zamykania cała szyba leci do przodu i robi się szpara :/
Printable View
A mi się popsuła przednia prawa szyba coś się urwało wyleciało i podczas zamykania cała szyba leci do przodu i robi się szpara :/
Spec od zbieżności rano powiedział "oj" i teraz będę musiał zdiagnozować co się spitoliło w zawieszeniu (prawy przód). Cholerny remont Mogilskiej...
No więc właśnie byłem na Mogilskiej i wiem, czego nie da się doregulować + "najprawdopodobniej zwrotnica".
Dodano po 3 minutes:
A konkretnie mam wyprzedzenie osi sworznia zwrotnicy nieodpowiednie z prawej strony na przedniej osi + nie dało się skorygować pochylenia na tym samym kole.
Roczne łożysko SNRa PP po 15 tysiącach zaczęło szumieć jak husaria pod Grundwaldem
Pierwszy raz tankowalem diesla i rano wlalem 30litrow biodiesla.
Popoludniu dolalem do pelna vervy.Ok 20 litrow.
Chyba bedzie dobrze?
podczas zmiany tablic na nowe udało mi się połamać ramki klubowe ( jubileuszowe po poprzedniku ) :( i przestały w ogóle tablice trzymać...
No to trzeba odwiedzić mechanika i naprawić problem , a później tego speca. Tak się jeżdzić nie da bo Ci opony zje.
Dodano po 6 minutes:
Nie będzie dobrze.
http://www.motogazeta.mojeauto.pl/Te...z,a,98970.html
a mi udalo sie zepsuc pierwszy raz cos w mojej Alfie i od razu z grubej rury.Przy wkladaniu do alfy 2 rur i oparciu ich na kokpicie jedna dostawiona do szyby poszla koncem w bagazniku w dol podwazajac lekko szybe ktora pekla prawie przez pol.Na srodku pajak i pekniecie w bok.Dodam, ze temperatura auta i syzby byla dobrze ponad 40*C w momecie uszkodzenia.Szyba jutro bedzie wymieniona.Uszkodzona szyba ori Pilkington z logo AR i rokiem 2006.Zamowiona rowniez Pilkington ale juz bez logo AR