Jeśli masz składaną kanapę to nie jest to wielki problem [emoji39]
Wysłane z mojego ONEPLUS A6013 przy użyciu Tapatalka
Printable View
ponoć można włączyć automatycznie długie... wystarczy MES 4.0
swoja drogą, ciekawe jak to działa i z którego czujnika korzysta...
https://forum.clubalfa.it/threads/ab....116441/page-4
Update awarii. Euromobil na Krasnobrodzkiej błyskawicznie zadziałał, dzisiaj rano miałem nowy akumulator w samochodzie. Ładowanie Ok, żadnych innych podejrzeń. Wadliwy akumulator. Zdarza się.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Czytalem i nic nie wyczytałem.
Jak jest kamera na szybie można uruchomić automatyczne drogowe.
I doszło do tego do czego musiało dojść Giulia zdechła. Samochód stał od m-c pod śniegiem, wczoraj odpaliłem wyczyściłem i zatankowałem. Dziś rano o 10 pakuje samochód wszystko w środku, narty na dachu. Uruchamiam z pilota silnik, radio gra - światła świecą. Liczniki ciemne silnik nie pracuje. Dla potomności
Przy próbie uruchomienia silnika
- radio zaczyna grać
- na wyświetlaczu licznika - pilot wykryty
- słychać puknięcie pod maską
- liczniki ciemne
Szybka diagnostyka i błąd - brak zasilania głównego przekaźnika
Usterka - uszkodzony bezpiecznik nożycowy 20A przy body pod nogami pasażera. Bezpiecznik jest na przewodach zawinięty w szarej gąbce.
Wredna jest jak każda baba zrobi scenę w najmniej oczekiwanym momencie. Ale jazda po krętych górskich drogach bezcenna i za to ja lubię.
A ja dzisiaj odkryłem co mi grzechocze w fotelu pasażera. Zagłówek. W pozycji podniesionej zaczyna brzęczeć od wibracji. W pozycji opuszczonej cisza :)
Poczeka do następnego przeglądu. Przynajmniej już wiem co mnie wku... i jak temu zapobiec :)
Mi czasami brzęczy coś w nawiewie, praktycznie nie lokalizowalny w samochodzie ale przy skręceniu na 0 jest kompletna cisza, włączenie/wyłączenie AC nie skutkuje zmianą.