Jaki interface polecacie pomiędzy galletto 1260 kwp2000 mpps v13. Chce odczytać mapy ze sterownika i mam dylemat, który interface będzie najlepiej sobie radził z edc15c4
Printable View
Jaki interface polecacie pomiędzy galletto 1260 kwp2000 mpps v13. Chce odczytać mapy ze sterownika i mam dylemat, który interface będzie najlepiej sobie radził z edc15c4
Oba sobie nieźle radzą z tym sterownikiem, chociaz MPPS jest IMO lepszy bo jak Cie najdzie na lekko nowsze auto to tez ogarnie :)
Okej. Chce sczytać zawartość pamięci w tym sterowniku bo wydaje mi się że ktoś za mocno,albo nieumiejętnie dłubną ecu
Weloo, ale ja bym galeciaka 1260 raczej nie polecał. Różnie to się zachowuje. Myślę o komunikacji i samym działaniu softu. Nie wybacza błędów użytkownika :D
MPPS czajna klon v13 przetestowany z edc15c4 chodzi pięknie nigdy nie zrywa połączenia :) Także polecam.
Panowie przeglądałem temat i zastanawiam się czy ciężko znaleźć gotowca do 1.9 jtdm 16v 140... Pomoże ktoś?
znajdź takiego gotowca, który wysadzi silnik i rozpieprzy pompę cr, będzie fajnie :)
na razie brak pieniędzy na nic innego:) trudno zaczekam jeszcze troche, hamulce i zawieszenie ważniejsze:p
A na co trzeba zwrócić uwagę podczas takiego zabiegu i o co zadbać? Jakie konsekwencje się wiążą tylko i wyłącznie z wgrywaniem i zgrywaniem Map?
Zasilanie przy wgrywaniu. To numer jeden w EDC fiatowskich. Szczególnie gdy MPPS wypisuje na dole "Kasowanie pamięci flash w trakcie." Spadek poniżej 12V i...