-
Jutro mam zamiar tam podjechać w mundurze. jeśli zakończy się właśnie na tych 50zł to odpuszczę i zapłacę, jeśli nie, to sprawę zapewne rozstrzygnie sąd.
jestem jak najbardziej za tym żeby się dziś spotkać. tylko może nie na castoramie bo jest trochę zimno. no i może troche wcześniej- 16.00? Może jantar i idziemy na jakąś kawę lub co kto tam woli? parking ten z tyłu.
-
-
no i super. Piket, będziesz też? Stańmy jak najbliżej wejścia żeby nie było później szukania. I jak coś, to mój nr telefonu: 723520618 żeby nie było takiej sytuacji jak ostatnio gdzie mi i Tio coś wypadło i się spóźniliśmy, a Piket pojechał wkurzony do domu
-
-
Wracając do mandatu to nie powinni wogule takiego zdjęcia wysłać ani obie ani tamtemu ale kolego jeszcze auta nie przerejestrowałeś (widziałem) to co dziwisz sie że dostał (obcy) Czasem jednak lepiej dać te 50 i mieć spokój tylko że oni właśnie na takich liczą. Osobiście mandatu bym nie przyjoł. Nie odpowiadam też na wezwania za szybą których precież do ręki nie dostałem a młodzierz dziś taka nie grzeczna.
Jeżeli chodzi o spot to za puźno sie dowiedziałem a poza tym to wideo... http://www.youtube.com/watch?v=igu9WiKhOcU
- - - Updated - - -
Gdze zrobić przegląd? A co mam napisać jedź tam czy tam kiedy wszędzie jest ta samo, ja robie w Głobinie bo mi wygodnie, 200m od pracy.
-
i nie mam zamiaru przerejestrować. mimo to mandat przyszedł tam gdzie jestem już zameldowany, czyli do redzikowa- więc nie do końca obcy. A w przerejestrowywaniu nie widzę większego sensu. wolę inaczej spożytkować te bodajże 180zł. jeszcze co do mandatu, to okaże się wszystko jutro bo mam zamiar podjechać do Potęgowa i to wyjaśnić.
Piket, motofan- link o którym mówiliśmy: http://www.forum.alfaholicy.org/hyde...ml#post1006121
Piszcie najlepiej jeszcze dziś jeśli jesteście zainteresowani
-
No znalazłem napisałem normalnie i na priv do kolesia... mam nadzieje że wciągnie mnie jeszcze na listę... o której jutro lecisz do potęgowa?
-
Mi już podał dane do przelewu itd, może i Ciebie uda się jeszcze wciągnąć na tą listę. Nie wiem jeszcze o której, ale gdzieś w granicach 12-15
-
no ok wciągnął mnie na listę... :)
-
widziałem właśnie:) to jakoś na mikołaja powinniśmy dostać już karty:)