Napisał
szewi
Sluchajcie niezly numer - w sprawie wymiany alu nakladek ktore sobie ost wymyslilem + wymiena ogranicznika... Stwierdzilem, ze nie bede zostawiac wszystkiego na spot bo sie nie wyrobie, a nie chce stracic spotu na dlubanie przy aucie. Moga byc inni bardziej potrzebujacy pacjenci (Miecia)... Tak wiec zrobie co sie da samemu we srode - a gdzie ? w ASO Ken center of course. Wpadlem dzis i kogo spotkalem ? Marcina z naszych spotow ;) Dzieki Marcin za pomoc, bez Ciebie nie dalbym rady bo dwie lewe rece mam do koronkowej roboty jaka jest wymiana nakladek i brak cierpliwosci...
Wymienilem za to ogranicznik, ale tak wymienilem ze... jedna srobka wpadla mi do srodka auta (na szczescie nie daje o sobie znac na wybojach ufff). Musze wiec zdobyc nakretke z podkladka ta od strony auta no i zapomnialem na ogranicznik wlozyc uszczelke. Wszyskto jak sie okazalo zrobilem troche nie takim kluczem wiec sroby dokrecilem od strony drzwi tak ze teraz srednio chca sie odkrecic heheh ja to mam przygody ;)
Jutro moze skombinuje srobki ale pewnie Michal narzedzia sie przydadza (dzieki za chec pomocy :) zeby odkrecic ogr od strony drzwi wlozyc uszczelke i wkrecic z powrotem moze uda mi sie skolowac dobre srobki zeby nie katowac juz tych ktore nadpsulem...
Za to na czwartek zostawiam sobie pielegnacje skory w aucie nowozakupionymi specyfikami ktore polecil Jarek - thx ;)