a ja.Pozdrawiam rowniez
Printable View
Pozdrowienia dla kolegi z czerwonej poliftowej GTV na A4.
Ps.
Piotrek jak coś to dzwoń albo pw. albo Dębicki
Pozdrowienia dla kolegi Sporting widzianego dzisiaj jego białą pięknością na parkingu Galerii Rzeszów coś w okolicach godziny 14:00. Jechałeś za mną tj. białą Lancią mrugałem awaryjkami 2 razy nie wiem czy wyłapałeś...
PS. brzmiała nieziemsko w tych murach ;D
Pozdrawiam kolegę ze 166 mijanego dzisiaj w Sanoku, za późno ogarnąłem i nie zdążyłem odmachać :D
Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
machaj tylko tak zebym widzial to na kawe gdzies staniemy :-). Masz takie brawo moze kawa z mlekiem?Jutro tez jade w Twoje strony :D
156SW RDE EX__ kto dziś przed 19 robił zakupy e Biedronce pod stadionem Wisłoki w Dębicy. ?
Który to taki dowcipniś i mi wycieraczkę w aucie podnosi?!
Nie, nie mam rosso maranello, czytaj ciemna wiśnia :) Ale nie szukaj bravo, bo w pracy poruszam się trochę mniejszym białym bolidem jednak też włoskim (jeszcze przez miesiąc, później dostaję sZkodę)...
O kawie niestety można zapomnieć bo w pracy mam bardzo napięty harmonogram...
Kto dziś robił zakupy w Kauflandzie szara 156 i srebrna GT?
Srebrne GT to ja
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Raczej nie, kolega ma jasielskie i to całkiem fajne... 1GT1 :)
A dziękuję :D no niestety to nie byłem ja :)
pozdrawiam 156 SW stojącą koło europy w Rzeszowie dzisiaj koło 13 :) oraz 159 SW chyba, którą obtrąbiłem pod orlenem przy wyjeździe z Rzeszowa Citroenem berlingo na niemieckich blachach :), to było przed 14.
Czy ktoś z forum dziś około 1830 'poprawiał zbieznosc' w 147 na zakręcie przy skrzyżowaniu małej obwodnicy z Sandomierska?
Mam nadzieje ze szkody w zawiasie nieznaczne
Pozdrowienia dla chłopaków jadących szarą (stalową?) AR 147 RJA**** w okolicach Dresden ok. 17:00 :)
Pozdrawiam kolegę ze srebrnej 156 SW jadącej wczoraj od obwodnicy przez Paderewskiego w stronę Wieniawskiego. Mrugałem, goniłem, ale nie widziałem odpowiedzi :D
Możliwe że to ja ale nie widziałem cie. Pozdrawiam :-)
pozdrowienia dla 145 ciemna niebieska, rej chyba RLA, którą widziałem pod Heliosem wczoraj wieczorem :)
pozdrowienia również dla niebieskiej 156 SW JTS z dwururką zaparkowanej w Galerii Rzeszów wczoraj wieczorem :)
Pozdrowienia dla obydwu alfistów ze zdjęcia (wczoraj ok. 17:00) - przesyłam z pokładu czarnego mondeo :)
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2015/12/53.jpg
Mówię jak jest, zero pomyślunku u kierowcy tego samochodu. Dosłownie ZERO, pustka w głowie. W tych okolicach bardzo często giną ludzie bo są długie proste przecinane pasami dla pieszych... Kierowcy cisną w opór, a za lekkim zakrętem masz pasy i zero szans na wyhamowanie.
Problem w tym że nie zatrzymują się na pobliskich drzewach co byłoby dobrym rozwiązaniem bo w końcu "słabe jednostki eliminują się same", tylko zabijają niewinnych przechodniów.
Nie dzwoniłem po psiarskich tylko dlatego, że podejrzewałem iż skoro wóz ma wiejską tjuningową naklejkę, właściciel siedzi na forum, przeczyta post i na drugi raz użyje mózgu podczas jazdy tamtym terenem. Gdyby było to auto innej marki kierowca miałby cieplej bo dużo jeżdżę, ale takie coś rzadko się widuję...
kOMbi
nie kĄbi
;)
To byłem ja :D tam coś było z 220 km/h ?,a zreszta to takie zadupie gdzie dupami szczekaja;D
to ja z kolei ostatnio wkurzalem sie na alfe na klubowych ktora sie wlekla przez rzeszow do galerii rzeszow
A mi wczoraj w krakowie Pan z Passata skasował by alfe [emoji14] ale to mnie nie dziwi [emoji14]
Czarny 28 jeździ jak emeryt, podobno pod maską ma 1.0 z fiata uno w gazie.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Za to gonitwa za Ferrari FF po autostradzie dala dużo frajdy, pomimo że uciekła [emoji14]
Kto to wczoraj mi podrzucił ulotkę za wycieraczkę na parkingu pod biedronka na hetmanskiej? [emoji14]
Mojej dziewczynie się tak spodobało, że powiedziała żebyśmy się wybrali w piątek [emoji14]
Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
Zapewne ktoś ze stałych bywalców copiątkowych spotów. Nie chwaląc się (bo nie o to w tym chodzi) Rzeszów ma (licząc procentowo liczbę przyjeżdżających na spoty do liczby mieszkańców miasta) największe spoty w Polsce. Bywa na nich i ponad 30 Alf a regularnie ponad 20. Jest to świetna promocja marki , w dodatku całkowicie za darmo.
Serdecznie zapraszamy w najbliższy lub jakikolwiek inny piątek na Podpromie :)
Pozdrowienia dla "emaryta":D Piotrka - Czarny 28, który dzisiaj jadąc autostradą w kierunku Tarnowa "pędził" może 90km/h ;)... I bat od CB to ma chyba by być bardziej areodynamicznym....:D :D :D
Pozdrowienia z super hiper zajebistego Peugeota Partnera w kolorze biały brud.... :D :D :D
Pozdrowienia dla alfaholika pracującego na parkingu przy PKSie w Rzeszowie. Pozdrawia czarna alfa 156 SW ze śląska. Mam nadzieję że niedługo będę miął okazję być na podkarpaciu i przyjechać na spot.
Hehe wniosek jest prosty, jak widać nie wszyscy kierowcy alfa romeo to wariaci drogowi... No ale i tak na samej górze stawki są kierowcy audi i bmw, ci to dopiero mają nasrane w głowach. Wiadomo że nie ma co uogólniać, jednak statystycznie, jak tak jeżdżę i obserwuję to wniosek jest prosty. Idioci z bmw przesiedli się na audi, a ci z innych marek na bmw. Niemniej wiadomo że nie wszyscy są takimi parszywcami.
Widzisz Czarny_28, jakiś czas temu pisałem że jak się spotkamy to Ci pomacham, akurat tego dnia poważnie zachorowałem i 2 tygodnie z życiorysu a teraz jakoś Cię już nie widuję w okolicach :)
Załącznik 185744
Pozdrowienia dla kolegi/koleżanki od 147 widzianej przed chwila na Politechnice pod budynkiem L :D jak milo zobaczyć Alfke na ramkach ;)
Zaparkowana tak, żeby nikt nie zarysowal :D
Siemka. Czy ktoś mi dzisiaj podniósł wycieraczki koło Jyska w Jarosławiu? Szukam sprawcy, bo szwagier się wypiera :P
He he. Nie ja , ale wiem kto ;p