Jaaasne :P trochę miałem słaby czas reakcji :)
Printable View
A ja pozdrawiam właściciela zielonej 156 na klubowych ramkach widzianej wczoraj w Ząbkowicach pod salonem Fiata.
"pozdrowienia" dla srebrnej AR 156 w tablicach DLE zaparkowanej na miejscu dla niepełnosprawnych w sobotę w Tesco, AR bez "legitymacji" niepełnosprawnego.
ja tu macham, klubowym zostawiam pozdrowienia za szybą i nic. ostatnio wetknąłem wizytówkę GTA SW widzianej koło dworca pks (chyba dyrekcyjna) może się pojawi ;)
wczoraj koło 11 widziana 156 FL na ramkach na zjeździe na A4/wjeździe do Wro :)
pozdrawiam,
Adam
Moja AR była kilka dni na gościnnych występach na południu Polski i dzisiaj we Wrocławiu pod Ikeą natknęła się na:
Załącznik 95713
Pozdrawiam właściciela ciemnej (chyba Blue Cosmo) którą wyprzedziłem przed samym Kamieńcem jakąś godzinkę temu :) Ja jechałem bordową Daewoo Nubirą.
Pozdrawiam Pana z czerwonej 147 koło Karolinki, rączka była ;)
Wczoraj wycieczka po Kotlinie Kłodzkiej,W-aw,Polanica ,Kudowa, Radków,Nowa Ruda,Ząbkowice Śl. W-aw.300km ,mijanych sporo Alf,odmachane tylko raz w Kudowie.
Użytkownik białej 33 to ja :) Trzeba trochę ją rozruszać po 2 latach stania. Pozdrawiam wszystkich widzianych i machających, ładna fioletowa 155 na Biskupinie ( już dawno ją wypatrzyłem na parkingu - ładnie się prezentuje ), biała GT na Pułaskiego i wiele innych. Widzę, że moja 33 zwraca uwagę Alfoholików mocniej niż 147 którą również śmigam. Czekam jeszcze na chwilę, kiedy odmacha mi ktoś z innej 33 :D A ramki oczywiście klubowe na obydwu Alfach. Do zobaczenia na ulicach Wrocławia i trasie Kłodzko - Wrocław.
Pozdrowienia dla kierowcy zielonej alfy 156 z klubowymi ramkami,stojącej na ulicy kłodzkiej w ząbkowicach śląskich po godzinie 14. A i kolegi z alfy białej gt z Nysy, mijaliśmy się przed nysą od strony opola:D Mrugałem czarnym pastuchem b6
pewnie ja :) ale przegapilem mruganie. jedyne mrugniecie jakie dzisiaj widzialem to niestety fotosmietnik :(
tak jest . przynajmniej do konca czerwca ;)
Chopy no nie samymi zdjęciami alfista żyje :)
A ja widziałem wczoraj w okolicach wrocławskiego rynku zaparkowaną czerwoną Alfę Spider - trzecia seria. Piękne auto, bardzo zadbane, ciężko było oderwać wzrok... :)
pozdrowienia dla czerwnej 147 mijanej między Pielgrzymką a Jerzmanicami po 19
fajnie jak 33 jest zadbana a nie wygląda jak moja
Barbabietola to burak, a burak, to burak :D Przecież nie jest fioletowy.
Pozdrowienia dla kierowcy alfy 159 na klubowych ramkach w Opolu koło AS-a. ŁA\apki były:D
Wszyscy jesteśmy tutaj ze względu na ...miłość?;)do marki Alfa Romeo ....więc bez sensu prawić sobie uszczypliwości.Wiadomo każdemu podoba się coś innego,Ja nie mam obklejonego auta co nie oznacza ,że każdemu kto ma będę prawił "morały" odnośnie wyglądu jego samochodu ;)
p.s. kto ma Alfinę 1.9 jtd i chip'ował Ją do 180-185 km ?Pytam bo chodzi mi to po głowie ;)