Również pozdrawiam. Sama przyjemność przepuszczać drugą Alfę :)
Printable View
Pozdrawiam kierownika czerwonej przedlifotwej 147 na klubowych ramkach, spotkanego dzisiaj w Tychach na ul. Grota-Roweckiego. Często Cię widzę zaparkowanego na Grota-Roweckiego bo mieszkam obok Azetu, ale pierwszy raz widziałem Twoją alfę w ruchu.
Pozdrawiam Alfe 156 w pięknym niebieskim kolorze, z którą mijałem się na Arki Bożka w Bytomiu dzisiaj koło 13, odmachałem, niestety chyba zbyt późno
Pozdrawiam Cię kolego sskamilss :) Spoko, widziałem że się obróciłeś, więc byłem pewien że wiesz o co chodzi :D Bo dzisiaj dużej ilości ludzi machałem i tylko dziwnie patrzyli :D Piękna ta Twoja Alfinka ;) i dzięki za docenienie mojego kolorku :D
pozdrawiam wiedzmaka który niestety jechał na lince wczoraj za mna ale nawet udało nam sie przekroczyć prędkosc hahah co 2 alfy to nie jedna :)
pozdro dla alfy dzis w dąbrowie, która pomrugała ;) niedaleko WORDu
Pozdrawiam stojąca 147 SG117** na Rybnickiej w Gliwicach :)
Pozdrawiam ciemną 147 na KWA z ramkami, widzianego dziś o 3 w nocy pod Energy 2000 :)
A ja pozdrawiam Pana który jechał dzisiaj czerwoną alfą 147 na drodze z tarnowskich gór do lublińca i z uśmiechem pomachał, niestety byłem aż tak zdziwiony tym widokiem że nie zdążyłem odmrugnąć :)
Przyznać się który mijał mnie wczoraj w kaczycach służbowym Berlingo z darmy i mi machał ? :D
Pozdrawiam alfaholika w srebrnej 156, którego widziałem dzisiaj pod lodowiskiem w Tychach, co prawda nie byłem zmotoryzowany, ale miejsce ważne i charakterystyczne więc napisałem :).
A ja pozdrawiam 147 srebrną SD stojącą często pod Pogorią w DG kiedyś stałem przed tobą i szukałem swojej Alfy :)
Pozdrawiam bociana wyjezdzającego z osiedla dzisiaj ok 15 :) awaryjki były :)
wiedzmaak grzecznie mi tu, ja pamiętam że mam Twoje kluczyki z auta w domu :) nie znasz dnia ani godziny hahaha
Pozdrawiam błękitną 147 jadącą w stronę Chorzowa ul. Chorzowską w Katowicach dzisiaj przed 14 ;)
Pozdrowienia dla zakapturzonej kierowniczki zielonej 147 SBE XXXXX w Dg pod kościołem w centrum.
Pozdrowienia dla pięknej, białej GT która stała pod ATH:)
Alfoholiku ConSpir również Cię pozdrawiam :)
Miałem całkiem przyjemną drogę do pracy - tuz po 7.00 jeszcze w lekkich ciemnościach na Rybnickiej minąłem czerwoną Giuliettę (tylne światła wyglądają naprawdę dobrze), prawie zaraz za nią srebrną 147. A już w Gliwicach przy poczcie głównej granatową 156.
Pozdrawiam wszystkich :)
pozdrawiam GT SB XXXXX która dziś mnie wyprzedzała :)
Pozdrawiam kierowniczkę czarnej 147 na blachach STA z klubowymi ramkami, widzianą w TG na Bytomskiej machałem, machałem, ale z miny kierowniczki wyczytałem, że chyba nie ogarnia tematu ;P
Pozdrawiam Alfę 146 na ramkach widzianą dziś na Filarowej koło godziny 15:30.
Pozdrawiam wszystkie Alfy stojące pod GWSH :)
Pozdrawiam wszystkie widziane dzisiaj Alfy :D dużo ich było i dużo ludzi mi machało więc aż ciężko zliczyć ;) Dzięki bardzo wszystkim za poprawienie humoru :)
Pozdrowienia dla kierownika czarnej 156 która dzisiaj przede mną przejechała koło 19 w Ornontowicach, thx za awaryjne, ja nie zdążyłem ;)
Pozdrawiam stojąca 147 SBE (Azzurro Fantasia o ile dobrze kojarzę) stojąca pod przychodnią koło Contact Center. Na osiedlu Tysiąclecia w Katowicach :D
Pozdrowienia dla kierownika czarnej 159 (z czerwonymi skórami) mijanego jakieś 20 min temu na Toszeckiej (koło maca)... ale hitem było lambo gallardo (wprawdzie na austriackich numerach), które przez chwilę jechało przede mną obwodnicą Kopernika.
Nie wiem, czy mi się tylko wydawało, ale wczoraj jak wracałem z meczu Wisły na Wolbrom chyba jakaś ciemna 147 mi mrugnęła. Ja jechałem niebieską 156 na KOL. Jeśli ktoś stąd, pozdrawiam :)
Pozdrowienia dla grafitowego sport wagona z ramkami na rejstracjach SB wyprzedzanego przy tunelach w Bielu dzisiaj cos po 9 awaryjki odwzajemnione:)
Pozdrowienia dla kierownika czarnej 147 SBI... spotkanego wczoraj na ul. Mazańcowicka o godz. 18 dzięki za pozdrowienia ;) awaryjne były ;)
Pozdrawiam granatową 156 parkującą w Nowej hucie przy Łopackiego na os.Złotej jesieni.