-
Co prawda widzę że ze stycznia tematy więc pewnie macie ogarnięte.
Ale remont vki najkorzystniej jednak wrzucić do FLAR-ITAL kawałek jest ale wiadomo że się opłaca.
Co do rozrządu w irbisie, wymienić raczej wymienią, aczkolwiek słyszy się o problemach z ich strony i to bym rzekł nawet sporo.
-
Jak dla mnie IRBIS jest niezmiennie nr 1 we Wrocławiu. Minus to terminy :/
Można robić tylko zaplanowane remonty.
Jest jeszcze auto tip S. Bogulak (również sprawdzone, wrażenia pozytywne). Pozatym rozrząd to nie czarna magia :)
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
-
Z czystym sumieniem mogę polecic Jarosława Pienia na ul. Sikorskiego 17. Bardzo miły i pomocny gość. Szybko znalazł termin, podjechałem zrobił diagnozę i wycenę i po 3h dostałem telefon, ze auto do odbioru. Mega dobry kontakt nie to co z niektórymi mechanikami albo nie odbierają albo maja problem, ze się dzwoni do nich. Alfa Romeo GT 1.9 JTD :D
-
Czy ktoś ma może do polecenia lakiernika we Wrocławiu? Mam do ogarnięcia dwa elemetny plus chciałbym zrobić polerowanie.
-
Mam pytanie o KLD Garage (Karczemna 9).
Nie mogę się do nich dodzwonić a na ogrodzeniu kartka "Zakład zamknięty do odwołania".
Czy ktoś wie coś na ten temat?
-
Cześć, planuję oddać Brerę do detailingu ale jest mały problem - do malowania zderzak przód + maska + wypiaskowane progi.
Potrzebuję namiary na lakiernika który to ogarnie i nie weźmie miliona monet (tu sprawcą szkody jestem ja - przyznaję się).
Sam kiedyś polecałem lakierników z Paprotnej, niedaleko IRBIS ale jakiś ujowy lakier na zderzak mi dali i szybko powstało dużo odprysków od kamieni - wg mnie za delikatny ?
Czy ktoś kogoś poleci we Wrocławiu ? Najlepiej na Krzykach - to byłoby już idealnie :-)
-
przegląd auta, taki solidny, przed kupnem auta, może ktoś polecić Wrocław lub okolice do 50 km?
-
Panowie, wiecie może co się dzieje z IRBISem? Od ponad 3 tygodni nie mogę się dodzwonić ani na komórkę, ani na stacjonarny, a wybitnie nie po drodze jest mi podjeżdżać żeby zobaczyć czy mają czynne.
-
odpuść ich sobie, same babole robią i się nie umieją przyznać do błędu
-
Z mojej strony: Jarek Pień na Sikorskiego (nie tyka elektryki) lub Bravo Auto Serwis- teraz gdzieś w okolicach Toruńskiej się przenieśli.