Dla mnie 12 za wcześnie, odpadam.
Printable View
Dla mnie 12 za wcześnie, odpadam.
Mandziel jak co to na miejscu. Nie wiem czy dam radę więc wolę się nie umawiać.
ok, ja jutro jestem.
też jutro jestem
no to podjadę teraz to kilka minut obwodnicą
mnie nie będzie jednak....
Załączam fotki ze spotu 07-10-2012r. Ikea, zdjęcia z telefonu także jakość jest taka jaka jest :).
Przepraszam, że nie mam wszystkich ale myślę, że na pewno dorzucicie jeszcze inne lepsze fotki gdzie będą już wszyscy.
Zgadałem się z Mariuszem od czarnej 159 i Rivt od czarnej Bestii 3.2l v6 166 i jakoś mi umknęło zrobienie foty wszystkim dzisiejszym spotowiczom :(.
Frekwencja myślę, że świetna (12 Alfiątek chyba, że się mylę to mnie poprawcie) choć i tak mogłaby być jeszcze lepsza bo przecież nie było paru chłopaków z czwartkowego spotu w Galerii.
Załącznik 72261Załącznik 72262Załącznik 72263Załącznik 72264Załącznik 72265Załącznik 72266Załącznik 72267Załącznik 72268Załącznik 72269Załącznik 72270Załącznik 72271Załącznik 72272
Robi się coraz ciekawej :) :) :) Pozdrawiam.
P.S. Co myślicie o co miesięcznych spotkaniach na górze Galerii Łódzkiej godz. 19sta - np. zawsze w Czwartek przed pierwszą Niedzielą m-ca ?
Co do godz. 12-tej w Niedziele to myślę, że jak byśmy to przełożyli na późniejszą godzinę to przyjechałoby więcej chłopaków.
Ależ żałuje że mnie zabrakło! Niestety nie zdążyłem. :(
Ja postaram się dzisiaj wrzucić fotki :)
A powiedzcie mi, nie zlinczujecie mnie bardzo jak bym skuterem podjechał ? Plastik dopiero za parę miesięcy, a nie chce ryzykować ;)