No ciekawe, ja chyba też wiem xD
Printable View
No ciekawe, ja chyba też wiem xD
Kto serwisuje alfe 159 sedan 2,4 JTDm w Ławnicy koło Mielca na ramkach z forum? Widzaiłem w tego mechanika alfa czerwoną 147...
Pozdrawiam kierowcę ciemnej (ciemno było :D ) 156 SW mijanego dzisiaj na hetmańskiej w Rzeszowie, chyba RST :)
Czyja 156SW z ramkami i rej RMI serwisujemy siew Alfa Corse w Dębicy
?
Pozdrowienia dla Edd46 widzianego dziś kolo 19 w Zyrakowie - wyjeżdżałem Croma pod szkoła tyłem, miałem zajechać bardziej na Twój pas ale stwierdziłem ze możesz nie wyhamowac
pozdro dla Raidera zakamuflowanego w Oplu
Tak też miałem napisać, ale alfy było mi bliżej wiec w kompromisie FCA.:P:D
Pozdrowienia dla czarnej 159 sedan RSA na ramkach, mijanej wczoraj po 11:00 za Sanokiem. Byla lapka z mojej strony :)
Pozdro dla czarnej (ciemnej) 166 sedan RJA na ramkach, jechała o 17.50 przez rondo na Szówsko, trzymałem się na zderzaku czarną 147 ale odbiłem na obwodnicę :)
Pozdrowienia dla Kolegi z srebrnej 156 myjącego belle na stacji ICF w Czudcu :-) (czarna 166)
Pozdrowienia dla kierowcy niebieskiej Brery RMI na ramkach mijanej dzisiaj ok. 8:00 w okolicy Domaradza :D Była łapka z mojej strony :D
Pozdrawiam czarna giulietta oramkowana w Mielcu koło dworca pkp pks miedzy 16 a 17.
Pozdrowienia dla właściciela/ki czerwonej 147 FL zaparkowanej dzisiaj na os. Prośbów w Jarosławiu (tablice RPZ) i Betonowego wożącego się wczoraj po 3 Maja :P
pozdro dla Luk4sz - a chyba widziałem na os Kombatantów w Jarosławiu dzisiaj :)
ja tez pozdrawiam Luk4asza wczoraj zobaczyłem na 3-go maja w ostatniej chwili:)
A któż to się ukrywa bordową (?) 159 RDE w podziemiach Millenium Hall?
Pozdrowienia dla kolegi/koleżanki z oramkowanej białej Giulietty na RPZ mijanej dziś kolo 8:00 w Baryczce :) była łapka z mojej strony, ale niestety akurat jechalam Toyotka :D
Chwile* mnie nie było i zdelegalizowali mi konto - także powrotne witam;)
Pozdrowienia dla Pati0695, mijanej w Lutczy około 15:30, Mandatu nie dostałaś? Bo stali nie daleko:D
A któż to dzisiaj po 14 śmigał od Leżajska w stronę Niska 159 RNI na ramkach? Nie zdążyłem ręki podnieść.
Pozdrowienia dla Włodka który dziś na 1 zmianie tyral i dla kierownika srebrnej GT z rej RDE zaparkowana kolo 12 na parkingu pod Kauflandem w Debicy
Dawno nikt nikogo nie pozdrawiał, więc pozdrawiam kierowcę 156SW RZ*** na ramkach, za którym jechałem o 17 na moście zamkowym w stronę centrum. Mrugałem długimi, ale chyba nie widziałeś :)
Nadwisłocze, Besko, wczoraj około 17 widziana biała 156. Pozdrawiam ;).
I także trochę wczesniej 156 w Rymanowie koło 16
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Kto się zapuścił czarną 159 SW na blachach RST w okolice Brzeska a dokładnie Porąbka Uszewska ? :) Pozdrawiam :)
Jakieś 50 Alf wczoraj na Podpromiu stało ;) Akcja serwisowa czy spot jakiś ? :P
Pozdrawiam kolegę w bliźniaczej 147 na RJS z którym miałem przyjemność jechać A4-ką w Krakowie w kierunku Rzeszowa w dniu 24.02.16 :) Pozdrawiam!
Pozdrawiam srebrną 156 SW fl na RKL mijana dziś kolo 6:40 w Hoczwii :) niesamowity widok, gdy wszystkie łapki na pokładzie są przyklejone do szyby mijając inna Alfke :D
Pozdrawiam widzianą 166 na ulicy Słowackiego w Rzeszowie dzisiaj w okolicach 1:30 nad ranem :)
Pozdrawiam kolegę z ramkowanej 159 który dziś ok 15:20 coś grzebał przy naszym radarze meteo ;)
Pozdrawiam Sportinga. Minęliśmy się jakieś pół godziny temu na Jana Pawła II. Wiosna przyszła i wyciągnąłeś 4c? :)
Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2016/03/41.jpg
Pozdrowienia spod budynku L PRZ :D
Wiosna, wiosna :) pozdrawiam