A to nie zauważyłeś, że ten "kolega" to lubi robić zaczepki i pisać farmazony? Olać z nim dyskusje i najlepiej nie odpisywać...
Printable View
A to nie zauważyłeś, że ten "kolega" to lubi robić zaczepki i pisać farmazony? Olać z nim dyskusje i najlepiej nie odpisywać...
To teraz poproszę o opinię co jest nie tak z tymi ;)
https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-r...-ID6DUMeF.html
https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-r...-ID6DXplN.html
Zdjęcia tej drugiej ktoś wrzucał na grupie na Facebooku, była bardzo mocno uderzona lewym przodem, i wisi na sprzedaż z rok czasu z przerwami
Witam!
Planuję zakup julki, czy ktoś mi sprawdzi 2 ogłoszenia?
nie mogę wkleić linka :(
Dziękuję!
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-giulietta-1-4-tb-170km-distinctive-ID6DEuw3.html#c6d3784eca
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-alfa-romeo-giulietta-1-4-turbo-150-km-import-szwajcaria-ID6DNKeu.html#320ec2aa5c
Bardzo prosze o sprawdzenie nr vin ZAR95500001065780
Na sprzedaż wystawione mito..
Poproszę o sprawdzenie ogłoszenia i podpowiedź czy jest to ciekawa oferta na rozpoczęcie przygody z Alfą.
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-ID6DY8ej.html#e931d096ea
Opis bardzo skromny:(
105 KM ci wystarczy?
Panowie i Panie,
Co sądzicie o tym egzemplarzu? https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-r...-ID6DV7qD.html
Na pierwszy rzut mojego oka wygląda ok, ale podświadomość podpowiada mi, że coś jest nie tak, gdy weźmie się pod uwage cenę vs. przebieg i wyposażenie... A może się mylę, w końcu ma już 11 lat na karku...?
Wydaje mi się, że na początek powinno być ok. Wyczytałem, że 1,6 diesel nie porywa mocą, ale wszystkie ogłoszenia z silnikami 2.0, które do tej pory sprawdziłem okazywały się szpachlowane. (zawsze sprzedający nie miał pojęcia o jakimkolwiek wypadku).
Pytanie czy to ciekawa oferta z takim wyposażeniem i w sumie czy lepiej szukać Guliett takich z początku produkcji czy to bez znaczenia?
Wyposażenie jest bogate a jak moc ci odpowiada to jedz i ogladaj
Cześć!
Jadę jutro oglądać kilka Julek 1.4 T-jet, z czego najbardziej przypadła mi do gustu taka o numerze VIN: ZAR94000007160684.
Można prosić o zdekodowaniu VINu pod kątem wyposażenia? Na więcej informacji o historii raczej nie ma co liczyć, bo samochód sprowadzony w styczniu ze Szwajcarii.
Dość długo w takim razie stoi... serio bez złośliwości.
Mozliwe, że musisz przygotować się na jakiś kompromis.
Samochód sprowadzony był w styczniu dla żony osoby wystawiającej, niestety Pani nie potrafiła przestawić się na manualną skrzynię. Dostała Fiestę w automacie, a Julka 2 albo 3 tygodnie temu została wystawiona na sprzedaż...
..a przedwczoraj zmieniła właściciela na mnie ;)
https://uszkodzone24.com/aukcje/alfa...lietta-1-4-tb/
Mam nadzieję że było o tym info w ogłoszeniu.Cytat:
Gałąź spadła na pojazd, przednia szyba uszkodzona, deska rozdzielcza uszkodzona, pojazd pełen odłamków szkła, maska lekko uszkodzona i prawa rama dachu i tylna klapa lekko uszkodzona
Na pewno było, ale przede wszystkim pani nie potrafiła się przestawić na manual.
Cześć wszystkim, planuję zakup "własnego" upragnionego auta i od kilku miesięcy niezmiennie na 1 miejscu jest oczywiście Giulietta. Celuję w wersję 1.4 TB + LPG (głównie miasto i krótkie trasy) lub diesel 1.6/2.0 105/120/140 KM. Mój budżet to 25-28k. Rozumiem że nie mogę oczekiwać "igły", ale czy w tych pieniądzach jestem w stanie znaleźć coś bezwypadkowego? Może ktoś z forum sprzedaje akurat pasujący model. Niegroźne naprawy blacharskie i lakiernicze nie są przeszkodą.
Wstępnie z moich okolic znalazłem kilka sztuk. Mógłby ktoś po VIN mi coś o nich powiedzieć?
1) ZAR94000007055869
2) ZAR94000007150790
3) ZAR94000007154880
Na weekend planuję objechac je i sprawdzić na żywo.
Z góry dziękuję za pomoc.
Dzień dobry.
Proszę o sprawdzenie dostępnych informacji na temat poniższej Giulietty.
Pierwsza rejestracja
30/05/2011
Numer rejestracyjny pojazdu
KRA3925S
VIN
ZAR94000007083461
rocznik 2011, przebieg 104 tys km , cena 25 900, wystawiona na otomoto i olx, w Zawierciu/ Porębie
Dziękuję
Cześć,
Kupię Giuliettę, najlepiej 1.4 120KM, bądź MA 170KM, z gazem lub do potencjalnego zagazowania, budżet 30-40k.
Jeden forumowicz wklejał już tutaj tą Alfę:
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-giulietta-1-4-ma-tct-nowy-lpg-sportiva-pilnie-sprzedam-ID6DXYtn.html#36eb968224
Coś nie pykło czy nie był kolega oglądać? :)
Sprawdzałem na carvertical i wiem ze w 2016 była jakaś szkoda. Czujnikiem lakieru przemierzylem cała nic nie znalazlem, szyby z jednolitym nr. Brak drobiazgow, zestaw naprawczy koła, klamki w bagazniku. Stad moje pytanie tutaj czy da sie z sieci uzyskac wiecej informacji na temat szkody.
Wypadki - ten pojazd byl udzkodzony
Niemcy zdarzenie 06.2016
Typ nieznany 5000E- 10 000E
Sprzedaz 06.2016
W Polsce od 09 2019.
Od sprzedazy do zakupu przebieg sie nie zmienia przez 3 lata.
Kupiłem najwyzej bede załował. Przed zakupem podjechalem jeszcze do diagnisty: mały wyciek ( pocenie sie )na łączeniu silnika ze sjrzynia biegów oraz % slabe tylne amortyzatory. Ogolnie stwierdził, ze dobry stan.
Proszę o sprawdzenie VINu:
ZAR94000007192186
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-1-4-turbo-turismo-mega-wyglad-i-stan-bezwypadkowa-doinwestowana-ID6DI7AS.html?
Od marca wystawiona z tego co widziałem.
Dziękuję
A czy ktoś ma dostęp do zdjęć (jeśli w ogóle takie istnieją) jak bardzo był uszkodzony egzemplarz o nr VIN ZAR94000007457647 ?
Wiem, że była szkoda, pytanie jak duża?
Byłem obejrzeć wczoraj Giuliette 1.4 + LPG 120 KM. Auto w fajnym stanie tylko jedna rzecz mnie zastanawia. Po odpaleniu i przełączeniu się na gaz, na biegu jałowym, raz na minutę tak jakby spadały obroty. Dosłownie może przez sekundę, po czym znowu powrót do stałej pracy. Czy to jest normalne dla tej fabrycznej instalacji LPG czy to coś poważniejszego? Ktoś może miał taki przypadek?
Również po dodaniu gazu "na luzie", przy ok 1500 obrotów słychać było taki delikatny świst z silnika. Tak jakby dźwięk obracającego się paska. Tego raczej nie powinno być. Ma ktoś pomysł o czym może to świadczyć?
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-1-4t-120km-lpg-1-wlasciciel-tempomat-czujnik-parkowania-aux-usb-ID6DY3he.html
Wymiana szyby w aucie generalnie nie jest rzadkoscia i to nie tylko w PL.
Ale to chyba lepiej jak szyba jest wymieniona. Przynajmniej jest nowa, bez odprysków i nie porysowana wycieraczkami.
Właśnie myślałem że to turbo ale znajomy z którym byłem powiedział że tak specyficznie inaczej, ale może to przewrażliwienie. Wszystkie opcje wewnątrz były wyłączone, klima też. Dlatego też mnie to zastanawia. Nie miałem nigdy styczności z LPG. Dodam że poziom gazu był już na najniższej kresce, może to przez to?
Cześć, rozglądam się zakupem Giulietty 1,4 120km za ok. 30 tysięcy. Co sądzicie o tych egzemplarzach?
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-1-4-t-jet-120km-i-szy-wlasciciel-super-stan-serwis-ID6DY6Og.html#718931b112 ZAR94000007127488
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-alfa-romeo-gulietta-ID6DUhQ8.html#d662a87d86 ZAR94000007088975