Witam!Moje auto to czarna GTA sportwagon.Niektórym się już gdzieś przewinęła moja Alfa;)Dziękuję za wizytówkę użytkownikowi Jester.Myślę,że także użytkownik eternal_slavo wspominał o mnie;)Tak więc jestem a wkrótce postaram się wrzucić jakies fotki.
Printable View
Witam!Moje auto to czarna GTA sportwagon.Niektórym się już gdzieś przewinęła moja Alfa;)Dziękuję za wizytówkę użytkownikowi Jester.Myślę,że także użytkownik eternal_slavo wspominał o mnie;)Tak więc jestem a wkrótce postaram się wrzucić jakies fotki.
Pozdrowionka dla czarnej alfy sportwagon, która mnie wyprzedziła niedzielnym popołudniem przed Golędzinowem (światełka były),
Oraz dla 147 w koreczku na Sułowskiej poniedziałek rankiem :D
Pozdrowienia dla widzianych na ramkach wczoraj przed 14 - czerwonej 147 w Winowie na OKR (długie poszły), po 17 w Opolu ciemna 159 Sportwagon + dzisiaj przed 8 znowu czerwona GT na opolskim "rondzie".. :D
Najczęściej to w okolicach Hub i Gaju/Tarnogaju bo tam mieszkam;)Ale dużo jeżdżę też do Polanicy i w okolice Srebrnej Góry.
A ja pozdrawiam alfaholika z czerwonej Brery DL ..., z którym pozdrawiamy się mijając co jakiś czas na Opolskiej we Wrocławiu i w Radwanicach.
Pozdrowienia dla Alfisti w błękitnej 147 ,który jechał za mną dzisiaj koło 9 na Brochowie ;).
Pozdrowienia dla Alfaholika napotkanego na parkingu pod TESCO :)
Załącznik 96553
Nie mogłem się powstrzymać i musiałem zaparkować obok, aby Belle sobie pogawędziły ;)
Czarna Brera na DTR, dzisiaj tuż przed 18tą na Milenijnej, minęła mnie już na dolocie do Żmigrodzkiej i mrugnęła awaryjnymi. Strzeliłam długimi w odpowiedzi, acz nie wiem czy kierowca miał szansę zauważyć. Pozdrawiam :)
Pozdrowienia dla kolegi z grafitowej ?147 , pomachane :) po godz 8 na Opolskiej :)
No właśnie Grigo Africa :) zawsze z rana jestem ślepy ;) Dosyć często się mijamy :). Przy okazji pozdrawiam Alfisti 155-tki ,która mignęła mi jak wracałem z pracy po 21 na skrzyżowaniu koło Arkad Wrocławskich .
Witam Dolny Śląsk i Opolskie. Pozdrowienia dla kolegi z czarnej 156 kombi z soboty 18go maja o 17:30 na trasie Koźmin Wlkp - Krotoszyn ;)
Załącznik 96698Załącznik 96699Załącznik 96700
Dzis widziana na zlotoryjskiej czarna 156sw po fl :)
Pomachane i odmachane kierowcy z czarnej 156 prawdopodobnie SW gdzieś w centrum Kłodzka. Usieszyłem się tym bardziej, bo z inicjatywą wyszedł kolega mimo, że Alfa nie miała ramek. Pozdrawiam.
Obtrąbiona czerwona oramkowana 156 na skrzyżowaniu II Armii Wojska Polskiego i Rzeczypospolitej ;)
Rankiem, na wlocie do Wrocławia, srebrna 156 DWL, pomachane, pozdrowionka ;)
Pozdrowienia dla Olafa widzianego wczoraj troszkę po 15 na światłach przy sądzie. Machałam do Ciebie ze srebrnej preludy :)
Wczoraj o 14:54 widziana Magda (madtoc) na Ziębickiej w DZA :D
O 14:35 widziany Flatbeet na ulicy Strzegomskiej w kierunku Kozic :D stałem w korku w przeciwnym kierunku :P
Ja dziś wracając z DSW do Ząbkowic, mijałem czarną 146 z ramkami (jakoś między 16 a 17). Kto to taki ? :)
Jechałem Matizem, więc mogłem nie rzucić się w oczy :D
Dzisiaj na festynie szkolnym spotkalam policyjna 159 i wykorzystując okazję pogadałam sobie z jej użytkownikami ;)
Zaprosiłam panów na spot - być może kiedyś podjadą towarzysko pod Orbitę :D
W pierwszej chwili oczywiście usłyszeli "alkoholików" :lol:, ale po krótkich wyjaśnieniach rozmowa zeszła na wlaściwe tory :D
Pozdro dla 147 SKL (bez ramek) stojącej w tej chwili pod Oleską Laguną. Kto mógł tak zbeszcześcić scudetto?
Wysyłane z mojego Blade za pomocą Tapatalk 2
Opolski Crosswagon widziany na Bończyka
Pozdrawiam czarną 147 DJA na ramkach dzisiaj w Złotoryi na Legnickiej przy wjeździe,
I chwilę później 156 SW błekitne - szare dziwny kolor - wyprzedzałem Cie Superbem - mrygałem awaryjkami, ale odpowiedzi nie było ;)
Widziana 155 ciemna na drodze legnica-chojnów :)
Pozdrowienia dla odwaznego kolegi, ktory widziany byl jako TAXI- nie pamietam jaka korporcja.
Pod szpitalem na kamionkach.
AR 166
Pozdrowienia dla Velandil'iego ;) Tym razem mijaliśmy się w Siechnicach ,dzisiaj przed 8.Jechałem czerwonym Mito ,zauważyłem w ostatniej chwili ;)