pozdrawiam kierowce czarnej orankowanej 166 stojącej na parkinku przy ul. Leśnej w DG
Printable View
pozdrawiam kierowce czarnej orankowanej 166 stojącej na parkinku przy ul. Leśnej w DG
Machajcie i mrugajcie czarnej 156 na tablicach SBE .. :) ja wszystkim macham czesc ale no cos nie chca oddawac za bardzo ;/
Dzisiaj przed 8 na ul Bogucickiej w Katowicach stała srebrna 147po lift i jechała ciemna 156 SW.
Pozdrawiam ;]
Pozdrawiam oramkowaną 156 SL XXXXXX* stojącą pod Ikeą dziś około 10.30 :)
---------- Post added at 13:31 ---------- Previous post was at 11:32 ----------
Oraz takze oramkowaną Gtv SZ XXXXA stojącą pod GWSH :)
Hans - dzieki ;) GTV'ka moja...
Pozdrawiam czarną 147 lift, którą mijałem dziś rano na trasie Wolbrom - Olkusz.
pozdrawiam kierownika granatowej 156 SW widzaną na Katowickiej przy zjeździe na Real. Awaryjki dlugie byly :-)
Wszystko było jak na Alfaholików przystało;)Dzięki i również Pozdrawiam.
Dzisiaj spotkalem kilka alf, ale wszyscy mieli gdzies moje pozdrawiania. Ale udalo mi sie za to wypatrzec zaparkowana oramkowaną145 na przeciwko wesolego miasteczka po godzinie 15 :)
Sent from my GT-I5700 using Tapatalk
Dzisiaj po 19 jechała za mną przez chwile czerwona Giulietta chyba tablice WW... w pobliżu SCC. Pozdrawiam :)
pozdrawiom georga
który prawie mie skilowoł ( ducatym ) p;rawym pasem dzisioj rano na trasie kole auchan sosnowiec
zatitioł mi
i my uśmiechy wyminili
życza mu miłego dzionka bo jo już beł po szychcie i jechoł spokojnie do dom
Pozdrawiam kierowce pięknej 156 którego spotkałem wczoraj na mieście jadącego na klubowych ramkach;)
Pozdrowionka dla kierowcy srebrnej 156 SW blachy SO widzianej na rozdzieńskiego jak wracałem z Kato:)światełka były;)
Heheh pewnie to byłeś ty bo to jakoś przed 23:)Po ciemku jeesst srebrna hehehe Pozdrawiam
jak zwykle pozdrawiam stojącą Alfe 166 WE XXXXX na porcelanowej K-ce oraz oramkowaną 156 przejeżdżającą przez Kostuychne ( machałem z okna ).
a ja się dziś namachałem jak głupi, dobre kilkanaście razy, a odpowiedzi niestety zero:( no ale nie poddaje się zaraz dymam do gliwic i macham dalej!!!:D
dobrze pamiętam, że ktoś z alfaholików ma zielonego Nissana Z350 na tablicach SJZ ?
ostatnimi czasy dość często go widuję w pewnej ciemnej uliczce :P
Pozdrawiam kierownika ciemnej 156 lecący Rybnicką na wysokości Radlina ok 14.30 Pomachane odmachane
Pozdrawiam kierownika czarnej 159 JTDm ST w Tychach bodajże przed wczoraj w centrum na klubowych ramkach, pomrugane i odmrugane :)
I pozdrawiam kierowcę ciemnej 33 na blachach DW, który koło mojego domu przyglądał się mocno jak jechałem obok, ale nie zdażył odmrugać. Może ktoś z AK...
kudłaty_bytom nawet nie wiedzialem ze u mnie w jastrzębiu jeździ ziwlona z350 :D pozdrawiam alfistów z Gliwic :)
Pozdrawiam kierownika GTV na ramkach motul, ktorego puszczalem w piatek ok. 15 na Mogliskiej, za komenda policji - niestety jechalem zoltym, sluzbowym seicento sporting :D (ktory pali wiecej niz moja 147 :p)
a jaki to był kolor?
bo ta Zetka wygląda bardzo podobnie, ale widuję ją zawsze po ciemku i tylko kolorystyka kół z czerwonym (?) paskiem mi pasuje i ciemny, chyba zielony kolor :P
w nocy wszystkie koty są czarne ;)
pozdrowienia dla srebrnej 156 KR... na wlocie do Częstochowy
na awaryjne odpowiedział drogowymi ;)
Pozdrowienia dla ciemnej 156 (FL chyba ;D) SD cos tam :D, widzianego przy rondku na os Tysiąclecia w Katowicach :D
Pozdrowienia dla ciemno szarej 166 która wyjeżdzała na swiatłach spod Kościoła na Kostuchnie oraz dla 147 czerwonej która pomykała za mną od Kostuchny do Piotrowic (niestety golfem jechałem niemachałem bo na durnia bym wyszedł ) Pozdr
Pozdrowienia dla srebrnej 159 na SZ.. widzianego na parkingu Lidla w Zabrzu po 16-tej. Lapki były
Pozdro dla białej 147 z czarnym dachem, dzisiaj rano koło Żywca!
Pozdrawiam Gopcia :) ALFA widziana na parkingu pod pogorią :P Pozdrawiam też kolegę widzianego w gliwicach koło OSIRU politechniki (147 przed liftem).
PS. Gopcio masz zawaloną skrzynkę i nie mozna wysłac wiadomosci do Ciebie.
pozdrówka dla kolegi ze 155ki na SMI dzisiaj pod auchanem mikołów godzina 10rano ( za co tys ta flaszka dostoł heheh )
pozdrawiam czarną oramkowaną 147 KOS... mijaną dzisiaj w Brzeszczach koło Lidla - łapki były :)
Pozdrawiam Misiaków w alfie szalejących pod makro w BB:) i właściciela 156 którą zatrzymali...