Grupa nazywa się Alfaholicy Nowy Sącz
Wysłane za pomocą Blue&Me
Printable View
Grupa nazywa się Alfaholicy Nowy Sącz
Tak to ja , Mateusz z FB
Dlaczego sprzedajesz? :D
A tak na marginesie to jest coś dzisiaj bo jakieś głosy były ze spocik.
coś tam się ugadują na FB:) ja raczej odpadnę chyba że wstąpie na 15min
Bo już nie wiadomo gdzie pisać :P bo i tu i na fb ciężko się ugadać :P
to gdzie w końcu jest?:)
Mam małe spostrzeżenie. Ten wątek został założony przez naszego kolegę laskę we wrześniu 2008 roku. Forum o wiele wcześniej bo w 2005 czyli jest prawie tak stare jak FB... Polskie tłumaczenie Facebooka wprowadzono zaledwie 4 miesiące przed założeniem tego postu... Wtedy jeszcze mało kto był na FB w Polsce. Może przez szacunek dla całej społeczności alfaholików i tego oto wiekowego forum wypadało by korzystać właśnie z forum. Uważam, że grupy na FB to można zrobić z kolegami z "gimbazy" na temat nowej gry na komórkę albo tabletu z biedronki... Stanowczo to forum nie zasługuje na to żeby się rozpraszało i zamierało na nim życie. Kopę lat już ono istnieje i wielu pomogło. Wielu ludzi ma też ogromny wkład w jego istnienie. Zobaczcie sobie jak jeszcze 2 lata temu wyglądał ten wątek. Teraz to już sporadyczne posty na temat Facebooka...
Pozdrawiam.
:congrats::congrats::congrats::beer:
Brawo Michał zgadzam się z Tobą w 100%. FB zabija relacje między ludźmi. Jeszcze dwa lata temu nie było problemu ze spotem, raz w miesiącu było info o spotkaniu i każdy w miarę możliwości się zjawial a teraz każdy się powykreca i tak się kończy temat spotów. Miałem dzisiaj jechać ale jakoś nie było widać zainteresowania wiec odpuscilem :/
Jesteś moim kandydatem do nobla!:) Jako zagorzały przeciwnik wirtualnej rzeczywistości zgadzam się całkowicie! Więcej spotów a mniej klikania na "książko-twarzy"! Inna sprawa, że przy symbolicznej cenie połączeń we wszystkich sieciach wolał bym się umawiać telefonicznie. Może się starzeję albo zwyczajnie nie mam czasu na dopisywanie sobie sztucznej rzeczywistości pozbawionej bezpośredniego kontaktu z ludźmi. Potem się dziwimy, że rozmowy o pracę trwają 15 sekund (koledze kandydat na pracownika powiedział, żeby sobie sprawdził jego profil na fb, to się wszystko o nim dowie... oczywiście pracy nie dostał) :)
No spot był, było nas 5 ;D dobre i to, ale tak czy siak Michał racje ma i trzeba tutaj ogarniać wszystko bo leniom sie nie chce juz tu zagladać;D
Jo zawsze tu zerkam, jako osoba ktora najwiecej narombala postow w tym watku:p popieram rowniez michala;)
Najlepiej wpisywać terminy spotów będzie chyba tu.. do FB nie ma nic bo korzystam na co dzień we wszelakich możliwościach, czy to kontaktu ze znajomymi rodziną czy wymianą informacji na różnych grupach i nie uważam tego za jakieś "alienowanie" się od ludzi :P tak samo jak z messengerem.. a dziś było parę aut.. komu się chciało i był szacun :)
Który się tam skarżył moderatorowi na mnie??? Do tej pory wstawiałem linki i było ok... Myślałem że jak to MÓJ temat to można ;)
Panowie miał ktoś styczność z silnikiem 2,5 V 6 audi?
Są już duże zmiany. Wprowadzono kilka usprawnień i ja osobiście widzę różnicę. O konkrety można pytać Tuti'ego lub Mańka.
Was o coś pytać... Chyba na serio teraz będę pod sandecją stał pare miejsc parkingowych obok ;)
2,5 miałeś? A 6 ciężka pewnie jest? Jeszcze 4x4... Lachony na alfe wyrywam ;)
Plakaty w garażu pewnie do dzisiaj wiszą :P
Miał plakaty??? A gada że audi be :)
Dodano po 4 minutes:
Plakat z audi... To lepiej se Anne Grodzką powieś! :)
Cicho, ja nie widziałem ale "Some say........"
2,5 TDI raczej kiepską opinie mają :/
Łukasz zauważ, że aktualny temat rozmowy nie ma nic wspólnego z nazwą tematu :D
APROPO Może kurde popijawa jakaś w knajpie gdzieś kiedyś W KOŃCU ??