@
dnyyy
Witaj na forum alfaholików! Ja z kolei dostałem od Pana bez problemu nr VIN samochodu pisząc do Pana zwykłego smsa z prośbą o nr. Fajnie, że się Pan pojawił na naszym forum i rozwiał kilka wątpliwości odnośnie tego autka - na pewno zaprocentuje to Panu na plus. Swego czasu byłem bardzo zainteresowany tym modelem ale ostatecznie niedaleko mnie pewien prywatny Pan wystawił na sprzedaż czarną Brerę z 2010 roku z bardzo niskim przebiegiem (autko nie ma nawet 100 tysięcy). Byłem na jeździe próbnej i mi się spodobało. Jutro jeszcze podjadę z nią do ASO Fiata, podepnę pod komputer i sprawdzę historię autka. Jeśli wszystko będzie ok, to już jutro dołączę do grona Alfistów. Zaskoczeniem dla samego siebie jest fakt, że z początku chciałem 159, ale serce wzięło górę nad rozumem i pokochałem Brerę.
Co do pańskiego egzemplarza to zauważyłem, że autko zostało niedawno wystawione za 33 tys., a kilka dni później za 38. W jednym ogłoszeniu było chyba na belgijskich albo duńskich blachach (nie pamiętam dokładnie) a teraz na niemieckich. Dlaczego?
EDIT:
Tutaj link do archiwum Pana aukcji sprzed miesiąca na innych blachach:
http://allegro.pl/show_item.php?item...462#0994d96c8f