Uszczelniony układ klimatyzacji i nabicie. Chłodzi, że dupa przymarza do skórzanego fotela.... Robota własnoręczna, koszt 10 razy mniejszy niż w serwisie :) Satysfakcja +100000000.
Printable View
Uszczelniony układ klimatyzacji i nabicie. Chłodzi, że dupa przymarza do skórzanego fotela.... Robota własnoręczna, koszt 10 razy mniejszy niż w serwisie :) Satysfakcja +100000000.
Alfa dzisiaj jakas taka wkurzona dzisiaj http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2016/08/37.jpg więc wymieniamy zaroweczki
Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka
Po wielu latach użytkowania dotarł kolejny komplet forumowych dywaników
Super,muszę takie zamówić tylko ,że z czerwonymi napisami ;)
Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka
A ja w końcu doprowadziłem do porządku pedał sprzęgła. Od zakupu dziwnie pracował, czasami skokowo odbijał, a z rana zawsze leciutko zapadnięty i dosyć ciężko go się naciskało, najlepsze że przy wymianie tulejki pompy sprzęgła nic niepokojącego nie zauważyłem. Okazało się, że mechanizm sprężyny odbijającej pedał do pozycji wyjściowej nie był na swoim miejscu, opadł (zapewne gdy pękła sprężynka) i pracował sobie w powietrzu, robiąc spustoszenie w wygłuszeniu grodzi :D. Wymontowałem mechanizm - sprężynka pękła na jednym zwoju, także udało się to złożyć i teraz po prostu bajka! Pedał leciutko chodzi, zero szarpań przy ruszaniu. Przez parę dni byłem w szoku, że tak leciutko może pedał sprzęgła pracować :D
Zamówione nowe felgi na lato :D
Załącznik 207172
Zamontowałem schowek na okulary w miejsce rączki kierowcy.
Schowek jest z Opla (inne mocowanie do sufitu ale ogólnie pasuje a tańszy o połowę)