nie da się tego przewidzieć ale to się zobaczy :) później w kolumnie pojedziemy przez Tarnów :P
Printable View
nie da się tego przewidzieć ale to się zobaczy :) później w kolumnie pojedziemy przez Tarnów :P
My niestety w tym terminie poza małopolską...: zlot odpada :(
Marcin, prośba - masz w najbliższym czasie wolną chwilę celem podpięcia kabli ???? mam problem z alficą ...:(
Dzwoń do mnie na 503189529 kiedy będzie ci pasować to podjadę i podepnę to twoje autko :)
Marcin Wygląda na to że nikt więcej nie jest chętny na jutrzejszy ZLOT oprócz nas ? !
no niestety Panowie i Panie ale nie dam rady :/ praca
i jak chlopaki byliscie w tym tarnowie??? zdjecia jakie sa??
Z Bochnii poleciałem tylko sam z moimi kobietkami i po drodze złapałem Michała(Pliszkę) a w Tarnowie znalazł się jeszcze Patryk z naszych okolic. Norbert i Marek byli w pracy , Vanessa gdzieś poza PL , Aneta pewnie w Nowym Sączu a ty Michałku gdzieś się tylko zagubiłeś :D Fotek nie cykałem bo lało i po jakiś 20 minutach zrobiłem odwrót do domu bo nie lubię moknąć :)
a bo ja to ostatnio przechodze kryzys motoryzacyjny i nie mam pomyslu jak go rozwiazac :(
a kiedy jakis spocik lokalny??
Co za kryzys motoryzacyjny? Czyżbyś planował wymianę autka? 159 czy GT? :D A co do spotu to Michał rzuć jakimś terminem i wtedy coś się ustali :)
Ludziska co tu taka cisza :P Czyście już w sen zimowy zapadli czy jak :P Wstawać i dawać jakiś termin na spota bo mi się już za wami tęskni :)