ahaa to może następny weekend wtedy?
Printable View
ahaa to może następny weekend wtedy?
A na jaki film? To bardzo fajny pomysł tylko pogadać będzie trudno, chyba że to będzie sobota i zostaniemy na baletach w KOSMOSIE.
Żeby pogadać to ja bym może proponował pójść na kręgle można się fajnie pobawić, pośmiać a i jakieś piwko wypić przy okazji...
Myślę że to nawet lepszy pomysł niż kino...
Jestem za tymi kręglami w sobotę i jakimś piwkiem. W niedzielę już muszę się pakowac przed kolejnym wyjazdem, więc sobota bardzo mi odpowiada.
Co do mandatu...nie miałem za bardzo czasu żeby odpowiedziec wcześniej. Pani komendant wytłumaczyła mi to w identyczny sposób jak wcześniej znalazłem na jakimś forum prawniczym, bo już ktoś oddał podobną sprawę do sądu i ją przegrał, dlatego właśnie że nowe fotoradary są już na tyle inteligentne że wiedzą czy to jest pojazd zbliżający (Z) czy też oddalający (O). Tak więc nie było sensu, bo swojej niewinności w inny sposób bym nie udowodnił. Dlatego też muszę stwierdzi że za późno zacząłem hamowac i prawdopodobnie to było powodem zrobienia zdjęcia. Gdybym miał możliwośc udowodnienia im że mój pojazd nie jest w stanie jechac szybciej to co innego. tak jak zrobił to pewien pan właśnie w darżynie. http://www.motofakty.pl/artykul/darz...kierowcow.html
Panowie może jakieś zdjęcia porobimy?
Ale kiedy za tydzień ?
Jestem jak najbardziej "za" jakąś sesją. Ale tylko piątek, sobota, niedziela mi odpowiada.
To trzeba jakoś skontaktować się z Janickim...
Chyba że ktoś potrafi robic równie dobre foty jak on
dzis!
- - - Updated - - -
maciek swoją fote sam robiłeś?