a ja, cały Kraków przejechał ,i tak mało znanym autkiem, i pomachał mi tylko pieszy ,ale ? no właśnie alfaholik . pozdro dla niego.
Printable View
a ja, cały Kraków przejechał ,i tak mało znanym autkiem, i pomachał mi tylko pieszy ,ale ? no właśnie alfaholik . pozdro dla niego.
Ja nie wiem , mieszkam w Tychach , śmigam moją piękna po drogach i jak na razie ani na Victorie się nie natknąłem ani na Grzesia - no co to ma być ? jak wy jeździcie na około ze mijacie N :P
A dzisiaj moja stoi przy rondzie Dmowskiego z Piłsudskiego ( obok PKO :P ) możecie podziwiać :P hehe :P
hahah, no widzisz, ja też nie miałam tego szczęścia a przejeżdżam przez to rondo co najmniej 2 razy dziennie:D na razie w Tychach spotkałam tylko dwóch Panów Alfisti z którymi wymieniłam pozdrowienia a Alf widzę sporo - statystyka po prostu żenuła. Ale.. biorąc pod uwagę rachunek prawdopodobieństwa powinniśmy się niedługo spotkać gdzieś na drodze:D:D
A powiedz mi , jaki kolorek ma ta Bella ?
:)
a ja Jędrka pozdrawiam... żeś mnie tak kurde wystraszył na mogilskim, że zapomniałem do drukarni pojechać przez Ciebie :D