Na procenty samochodem? :P
Printable View
A kto bogatemu zabroni? :p
Bardziej się obawiałem o powrót :)
Więcej wiary Panowie! Powrót był z trzeźwym kierowcą;) Trzeba innych zarażać pasją do AR! Jak się przejadą, to od razu miękną im rury...;)
Dziś w Niemczy (dolnośląskie) mijałem czerwoną 155 z ramkami i tablicami ZK (w miejscu, gdzie robią drogę i są światła). Mrugałem i machałem ze Stilo z ramkami :D... odzew był, ale nie wiem, czy ze względu na ramki, czy z innego powodu :)
Pozdrawiam :)
Dzisiaj widziana czerwona 155 V6 na rondzie Giedroycia ;)
Łukasz dojrzałem Cię w ostatniej chwili we wstecznym lusterku ale nie zdążyłem już zareagować.
Pozdrawiam Rychu
Dzisiaj na Kolumba mijana czarna Brera. Już ją wcześniej widziałem. Ciekawe czy to ktoś z forum. Swoją drogą to pierwsza jaką widziałem w Szczecinie.
Zajedź częściej w okolice szpitala na Pomorzanach, okolice głównej bramy. Domyślam się że tam ta Brera zmierzała. Jeśli widziałeś ta o której myślę, to nie jest to osoba z forum a to auto jest w Szczecinie już od kilku lat, co najmniej od 2009r. Wiem że nie jest to pierwsza Alfa tego gościa, ale nie pamiętam jaką miał wcześniej.
Pozdrawiam kierowcę/ kierowniczkę czarnej 156 kombi stojącej pod hotelem staromiejskim w Kamieniu Pomorskim