Ja w tym budżecie zakupiłem p zero nero gt w rozmiarze 215/45 r17
Wysłane z mojego MX4 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Ja w tym budżecie zakupiłem p zero nero gt w rozmiarze 215/45 r17
Wysłane z mojego MX4 przy użyciu Tapatalka
Za 1200 zł za 18 to dużo ?
P9
Z kapci na lato mogę polecić Goodyear EAGLE F1 GSD3 świetnie trzyma na mokrym i dobrze klei się na suchym asfalcie no i ładnie wygląda - dobrze osłania krawędz felgi.
Pirelli pzero nero gt- to samo co goodyear + świetna mieszanka gumy która po 3 latach wciąż wygląda jak nowa.
Michelin pilot sport 3- pęka mi guma na bokach opona wygląda jak by miała z 10 lat - słabo osłania felgę.
Do 1200zł szukać markowych używek czy kupować mniej markowe nówki? Chciałbym opony z charakterystyką bardziej sportową, żeby dobrze się kleiły do asfaltu. 215/45/17
Nowe uniroyale rs3 dostaniesz za 1200zl i to sa naprawde dobre opony
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Potwierdzam. Mam RS3 na letnich felgach i są świetne. Głośne i już po roku widać spore zużycie (może na ten sezon jeszcze starczą), ale na mokrym lepią się do asfaltu jakbyś na superglue jechał. Na suchym też jest bardzo spoko.
Wysłane z mojego SM-T710 przy użyciu Tapatalka
Chyba mój wybór padnie właśnie na nie. W opiniach niektórzy narzekają na hałas (też mnie to strasznie irytuje) ale wszyscy chwalą sobie przyczepność :P I co najważniejsze nie są drogie
No za ta cene lepszych nie dostaniesz..
co do halasu.. moim zdaniem najglupsza sprawa ktora mozna sie kierowac przy wyborze opon.. tak samo jest z scieralnoscia.
Ktoś ma doświadczenie z oponami Voyager summer (Dębica - Goodyear)? Albo z Fulda sportcontrol (też właściciel Goodyear)? 225/50/17
Obie opony mają bardzo podobny wręcz identyczny bieżnik ale cena już nie jest ta sama i etykiety są inne.
https://www.opony.net/opona/41830/vo...8_y_xl_fr.html
http://allegro.pl/4-opony-letnie-225...432879126.html
Kup uniroyale a nie kombinuj z jakims badziewiem ktorego nikt nie montuje..