...gałka zmiany biegów - przegięli pałę ;)
A tak pozatym autko ciekawe.;)
Printable View
MacIntosh ty chyba masz jakąś obsesje? Nie podoba Ci się Giulietta to dobrze, ale innym może się podobać. Na szczęście każdy ma swoje zdanie i sam oceni.
Już to pisałem ale większość wykładzin typu skóra, alu czy carbon to folie
http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...26tbs%3Disch:1
Każde auto można tak przystroić i to za grosze tak że tym akurat to bym się nie podniecał
noo coz... mega zaje*iste auto
...
napisac mozna tylko tyle
<3
Moim zdaniem autko całkiem przyjemne :):) przodek moze troszke za mało agresywny ale za to tyłem nadrabia :D . bardzo podoba mi sie kierownica i ciekawy wygląd wnętrza samochodu :) . szkoda ze nie bedzie miała Busso pod maską :(:(. Ogółem rzecz ujmując ładny samochodzik :)
przodek...troszke za mało agresywny....:))) widziałeś pluszowego misia w hipermarkecie:)? Czy on też jest troszkę za mało agresywny?
Chodzą słuchy, ze decydujący głos przy projektowaniu auta miała wnuczka Marchionne, Monica.
Pingwin wrócił :D.
Witamy z powrotem na pokładzie w ulubionym temacie :).
też mi się wydaje ze ta gałka jest zbyt duza w stosunku do reszty
ogólnie ok
No to mamy problem. W Giuliettcie jest za duża gałka. No to się teraz sprzedaż posypie. Jaki klient kupi mumina z taką gałką?
Pingwin kup sobie Golfa i daj ludziom żyć. To ze Tobie się nie podoba Giulietta to nie znaczy ze inni myślą tak samo. Po co te głupie komentarze?