Widziana dzisiaj w Lubaczowie srebrna 166 z flagą Italii na ramce rej.
Pzdr :)
Printable View
Widziana dzisiaj w Lubaczowie srebrna 166 z flagą Italii na ramce rej.
Pzdr :)
Z kim to się dziś mijałem na "małej stronie" w Lutczy? Czarna 159 SW, około 13.30. Pozdrawiam serdecznie.
Pozdrowienia dla kolegi w czarnej 147 na RJS widzianej dziś na zaporze w Rzeszowie ok 16:30 :)
Pozdrawiam
Pozdrowienia dla właściciela czarnulki. Wytrwałości w naucehttp://www.forum.alfaholicy.org/imag...2016/03/98.jpg
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
pozdrowienia dla czarnowłosej koleżanki w 159 sw blachy RK (oramkowana) widzianej już dwa razy w Jaśle.
w poniedzialek rano widziana 156 chyba SW z ramkami w Straszecinie (nie wiem kto to) a chwile pozniej Raider w Zyrakowie. pzdr
Ja tez wczoraj po 15;00 mijałem 156sw z ramkami na moście na Straszęcin:] Byłem incognito, alfa u mechanika;/
a ja pozdrawiam 3 x 156 :) jedna ciemno zielona z deską do prasowania na klapie :) RJS z ramkami na ul. Mikołajczyka w Rzeszowie, niedziela 13.03 około 15, druga 156 sw z przyczepką zaparkowana koło rynku w Rzeszowie w godzinach wieczornych, również z ramkami, oraz ostatnia 156 zaparkowana w Millenium koło 20 w niedzielę RZ z ramkami :)
Rozrząd z pompą, wahacze dół i góra przód , pasek wielorowkowy oraz klamka kierowcy bo się urwala hehe; ) także wydatek był:) ale za to komfort na swag'ach.
Widzę że grono alfaholików w Jaśle się rozrasta. Pozdrawiam jasną GT na tablicach o ile się nie mylę 1AV1 widzianą wczoraj na Kadyiego. Mogłem coś pomylić bo akurat skręcałem z Kościuszki i skupiłem się na sprawdzaniu czy są ramki klubowe czy nie... :)
Bardzo często widuję tą panią w Jaśle, natomiast nigdy nie zwróciłem uwagi na ramki, zawsze moja uwaga skupiała się na kierowniczce :) :)
Pozdrawiam kierowców złotej GT na blachach RKL (mijaliśmy się w N. Dębie) oraz pięknej beżowej 159 na Dekutowskiego w TBG.
No i jeszcze właściciela GT z klubowymi ramkami, parkującej na Kochanowskiego w TBG.
Jeżdżę od niedawna czarną 159 i pewnie będziemy widywać się częściej w okolicy.
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam kolegę z 156SW RMI.... na ramkach forum który machał mi wczoraj na światłach skrzyżowania S74 i ul. Warszawskiej w Kielcach. Za późno zauważyłem ale żona odmachała :)
Pozdrawiam kolegę w srebrnej 156SW RLU na kołach TI widzianego dzisiaj chwilę przed 18 na Rejtana w Rze na wysokości media marktu. Ja też w srebrnej 156SW wyjeżdżalem z parkingu pod media Markt ;-)
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Ha, tak myślałem że to Ty :P dobrego nosa miałem :D
Noo u mnie 18" to jednak widać :D no i wzór jakiś taki niespotykany a ori ATS :P
Pozdrowienia dla łuk4sza, którego strąbiłem dzisiaj na krakowskiej w Jarosławiu[emoji14]
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Czarna 156SW z ramkami widziana w Grabinach dziś kolo 18.
w sumie pozdrawiam gt na REJ RZ....:))Widziane w Radomiu i wyprowadzone z korka :))
Czarny, parkujesz na Zatorzu?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
krzyśko widziany dzisiaj koło 13 na rondzie w Leżajsku
Łooo a czy Ty jechałeś że Cię nie zauważyłem?
Służbowym.... hehe
Chyba muszę iść po kartę z kamerki obczaić :D
Akurat byłem po drugiej stronie ronda, to nie bardzo mnie zobaczysz[emoji14]Zjeżdżałeś w stronę Niska, a ja do rynku
Kto dziś jechał srebrna GT na debickich blachach z ramkami w Zyrakowie kolo 17?
Co to dziś za akcja była? Mijałem w lesie w okolicach Pogwizdowa/Medyni kilka belli? Przemieszczały się gęsiego w stronę Medyni Łańcuckiej :)
Ślub kolegi alfaholika i robili przejazd pożegnalny :D odwiedź naszą grupę na Fb to będziesz wiedział o aktualnych wydarzeniach.
Tak podejrzewałem, że przy sobocie to jakieś weselicho :) Pozdro od srebrnej A4 allroad (fuck mogłem od żony wysępić julkę to bym dołączył :))
Pozdrowienia dla jadących jedna za drugą niebieskiej 156 SW FL i czerwonej GTV, mrugałem Wam wczoraj około 19:00 na krajowej 19 (czarne mondeo) w okolicach Lutoryża. Chyba mieliście te nowe trójkolorowe ramki na tablicach, ale niestety niebieska 156 tak waliła po oczach światłami, że nie byłem w stanie tego ze 100% pewnością stwierdzić :)
Pozdrowienia dla kolegi w czarnej 166 w strzyzowie.
Pomachane, odmachane.
Czarna 166 ;-)
Coś za dużo tych 166 w Strzyżowie o których nie wiem ;)
Pozdrowienia dla bordowej 159 widzianej dzisiaj w siemiechowie ok 18,10. Czarna GT
Wysłane z mojego DRIVE2 przy użyciu Tapatalka
No Krzysku to jak ty nie wiesz to kto ma wiedzieć? Kolega coś się nie odzywa ale ramki klubowe miał nie popatrzyłem na rejestracje skąd on był :-/
Pozdrowienia dla kolegi ze 147, którego wyprzedzałem wczoraj w Rzeszowie na DK94 za Rondem Pobitno. Pozdrawia czarna 159 SW, na blaszkach RSA.
I dla kogoś kto właśnie stoi u mnie przed pracą:)
Załącznik 199509