karol ty sie zajmi organizacja niedzieli bo juz jest nas ok 10 osob a napewno pojawi sie tez hiacyty po koszulki z gorzowa juz jest 4 lub 5 osob napewno spotkamy sie o godzinie 15 ma lotnisko tor jest wynajety na 16 wszystkim pasuje
Printable View
karol ty sie zajmi organizacja niedzieli bo juz jest nas ok 10 osob a napewno pojawi sie tez hiacyty po koszulki z gorzowa juz jest 4 lub 5 osob napewno spotkamy sie o godzinie 15 ma lotnisko tor jest wynajety na 16 wszystkim pasuje
pasi idealnie bo na 14 bym nie zdążył. ja alfa nie przyjadę ze względów logistycznych:-) i moge mieć lekką obsówę ze 15 min ale to będziemy w kontakcie jak co to możecie pojechać juz do lokalu a ja dojadę, ale zobaczymy może zdążę. a koszulki już są;-) wyszły obłędnie i jakość jest porządna:-) mi sie podobaja i wam napewno też będą. do zobaczenia w niedzielę!
ok nie zapomnij o wycenie gokartow bo nieoficjalnie wiem ze 4 wrzesnia wiem niektorzy do szkoly :)
ok tor na 16 organizacja ... duzo do zorganizowania nie ma to jak jest nas tylu to moze podjechac zarezerwowac jesze jedne tor jak da rade??A jesli rezerwowac jeszcze jeden to mam nadzieje ze bylby jeden kolo drugiego bo tam chyba mniej miejsc siedzacych jest niz nas bedzie...Nie wiem ilu moze grac w jednym czasie na torze przejade sie i sie dowiem zapytam sie o cene i jesli bedzie przystepnie to wezme jeszcze jeden... dam znac za jakis czas czego sie dowiedzialem
---------- Post added at 12:48 ---------- Previous post was at 11:57 ----------
Cennik gry w Bowling i dodatkowych usług
Godziny od 10:00 do 17:00 5,00 zł / 1 gra (dzieci i studenci)* 6,00 zł / 1 gra 40 zł / 1 godzina** Godziny od 17:00 do 00:00 9,00 zł / 1 gra 60 zł / 1 godzina** Godziny od 00:00 do zamknięcia lokalu 6,00 zł / 1 gra 40,00 zł / 1 godzina** Pakiety szkolne 1 gra + buty + napój 0,3 l - 7,00 zł 2 gry + buty + napój 0,3 l - 10,00 zł Pozostałe usługi wypożyczenie obuwia - 2,00 zł / 1 para rezerwacja stolika - 30,00 zł / 1 stolik rezerwacja VIP ROOM'u - 250,00 zł
Tak wyglada cennik gry... mamy zarezerwowany jeden tor na 16 godzine na 2 godziny jeden powinien wystarczyc jesli nie to moze trafi sie jakis wolny obok naszego stolika przy torze nie rezerwowalem po konsultacji z Tomkiem ... jesli nie bedzie akurat miejsca siadziemy obok :) albo dalej :) mam nadzieje ze nie bedziecie mieli mi tego za zle :) na lotnisku zobaczymy ile osob jest zainteresowane gra i zobaczymy jak to rozpalnujemy :)
Do zobaczenia jutro o 15 :)
---------- Post added at 13:02 ---------- Previous post was at 12:48 ----------
odnosnie wyjazdu do poznania ... Dlugi podal termin 4 wrzesnia ... zabierzcie glos koledzy i umowmy sie tydzien wczesniej albo jeszcze lepiej tydzien pozniej bo 3 jaj mam wesele praiwe nad morzem i nie bede mogl wtedy z wami jechac a bardzo bym chcial dac sie wam wyprzedzic chociaz raz :)
Nie wiecie pany czy w pile ktos zajmuje sie regeneracja/obszywaniem skorzanych tapicerek w aucie ? ;p
a kolo philipsa pytales jak jest przejazd od wojaska polskiego do kossaka jest odos chyba i dalej jest firma zajmujaca sie tapicerka wiem ze kierownicy nie obszyja ale jak z tapicerka jest nie wiem ale mozesz tam zapytac
wiem ze sa jeszcze jakies 2 firmy zajmujace sie obszywaniem a moze nawet i 3 ,,,tez na alei niepodleglosci jest tapicer nie pamietam nr ale tam tapicerka samochodowa napewno sie zajmuja ale nie wiem czy skorzana
---------- Post added at 20:30 ---------- Previous post was at 17:29 ----------
Tomek przyjechac jutro po CIEBIE zabrac na lotnisko?? :)
po co b;izej ma impuls a ja jeszcze moge jezdzic :) tylko alfa jedzi bez ze mnie po pile :(
tomek, podaj adres na lotnisko i dokładnie na którą ....wbije w naigacje
jak wjedziesz od strony gorzowa to na pierwszym rondzie z swiatlami w lewo i jakies 500-800 metrow i bedzie po lewej wjazd na lotnisko wrazie co zadzwon ja wyjade po was
na pewno obszywają kierownice w Kaczorach, ulicy nie pamiętam ale myślę, że w tak małej miejscowości łatwo znaleźć jedyny zakład tapicerski. W Pile tapicer samochodowy jest na al. Niepodległości jadąc do miasta po prawej stronie za skrzyżowaniem z Różaną Drogą (chyba) widać z drogi. I jeszcze jeden tapicer jest gdzieś na ulicy Żelaznej, to jest gdzieś w okolicach tej nowej drogi z mostem - łącznik Powstańców i Niepodległości. Jadąc na lotnisko gdzieś po prawej stronie w domkach jednorodzinnych. p.s. ktoś z Was jechał wczoraj wieczorem po 22 czarną alfą 156 SW z batem na dachu przez poznańską, miasto i dalej wojska polskiego do góry? Pozdrawiam, tą drugą jechałem ja.