dzisiaj mimo deszczu ukończyłem budowę domku dla mojej belli:>
Printable View
dzisiaj mimo deszczu ukończyłem budowę domku dla mojej belli:>
nowy sprzecik Subwoofer jbl gto i wzmacniacz jbl gto w zabudowie :D teraz tylko na obicie przez tapicera czeka
Ja poczyściłem dalej nieco środka i zamocowałem luźną gałkę biegów. Niewiele, ale zawsze to krok do przodu :)
a ja wczoraj dalem belli nowy ole i filterek oleju:-)
ja wczoraj umyłam alficzke po powrocie z urlopu, była suuuper brudna i wymieniłam żaróweczki przy blaszkach bo sie spalił :-)
jestem w trakcie rozbierania tylniego zawieszenia bo trzeba wymienić belkę trzymającą (przegniła) i wziąłem się za zdzieranie rdzy z karoserii i konserwację
Przerzuciłem koła na zimówki, a cały komplet letnich pojechał do wyważenia i ewentualnego prostowania (efekt wypadu na Ukrainę :/).
Ponadto dzisiaj Alfa jedzie do serwisu na regenerację maglownicy...
Pozdrawiam.
- Rafał
Wypaliłem sobie (no dobra Alfie) w pracy zaślepkę EGR a za godzinkę jadę po przekaźnik od kierunkowskazów i spryskiwacze reflektorów, które ktoś podstępnie zapier...niczył.
Założyłem zaślepkę EGR z kwasówki. Założyłem nowy alarm, może problemów z założeniem nie miałem ale sprzedawca obiecywał instrukcję do konkretnego modelu a tej nie było. Przyciemniłem boczne tylne szyby, tylna czeka na przyciemnienie do jutra. Przyciemniłem tylne lamp.
porządne mycie i jeszcze porządniejsze woskowanie :) zmęczony ale szczęśliwy :)