-
Pozdrawiam wszystkie Alfy które będę mijał/widział w Płocku od jutra(czwartek 05.07) przez ok. tydzień. Moja to czarna(Nero Fuoco) 156 SW na tablicach SD 85155. Będę też pewnie przejazdem w Sierpcu:)
Jakby był jakiś spot w tym czasie to piszcie śmiało PW.
Pozdro
-
-
maryszkens odezwij sie na pw spota poki co nie ma ale mozesz podjechac pogadac jak by Ci sie nudzilo :D
-
Spota to mazna zawsze na biegu sklepać, choc w okresie lipcowym to pewnie masz racje, ze marne szanse :cool:
-
Na mnie niestety nie liczcie, jutro ruszam zagramanice, bede dopiero na początku sierpnia.
-
Witka
W tym tygodniu( do Środy) moge podjechać gdzieś w Płocku wieczorkiem ok 20:00 może 21:00- jak Wam wygodnie.
Pomieszkuję na Królowej Jadwigi obok Orlen Areny- tam też się mogę z kimś umówić bo nie do końca znam miasto:)
-
Koledzy, jakich mechaników polecacie w Płocku, którzy ogarną AR166? Muszę złapać jakiś kontakt bo sam wszystkiego nie zrobię, a na tapecie mam:
- rozrusznik (słyszałem że na Wiatrakach jest dobry koleś, ale powiedział że po objawach to raczej coś przy kole zamachowym i żeby mechanik zerknął najpierw)
- alternator (to to sam ogarnę)
- zawias (też spróbuję sam z pomocą forum)
- skrzynia - przyszłościowo, bo trochę zmieliło 3 i 4 bieg i ciężko wchodzą, póki co jeździ, ale przydałby się ktoś kto ogarnie
Na razie robiłem drobiazgi w Polcarze, ale tam wiadomo robią wszystko, raczej na niuansach się nie znają. Poza tym spaprali mi trochę lakier (wyszły parchy po pół roku) i się wściekłem...
-
Jeżeli chodzi o rozrusznik to na wiatrakach dobrze robią tylko podobno zaczął się cenić koleś... A jeżeli chodzi o mechanikę to Chlebny na Wyszogrodzkiej dobrze samochody ogarnia
Maryszkens widziałem Cię dziś na mieście, stałem na parkinu a Ty przejeżdżałeś :)
-
Dziś widziałem 2x 156 SW-obie pod Mazovią- jedna cofała na skrzyżowaniu aby skręcić inaczej(blachy WGS), druga stała na tych samych światłach ale nie wiem gdzie pojechała.
A w niedzielę na parkingu podziemnym Mazovi stały obok mnie 2 156 sedaniki , w jednej był nawet młody kierowca ale średnio był zainteresowany:)
-
yoozef podskacz na wodna GN Serwis chlopaki mi ogarneli Alfe idealnie, moze nie najtaniej ale dam lape uciac ze dobrze:)