Może i tak, ale czasami ten ich patriotyzm jest czasami zbytnio przesadzony...
Printable View
Może i tak, ale czasami ten ich patriotyzm jest czasami zbytnio przesadzony...
No mnie się podobał tekst Clarksona (z kiedyś tam), że w Europie najwięcej kabrioletów sprzedaje się właśnie w Anglii. "No Anglicy kochając jeździć swoimi kabrioletami z otwartym dachem w słoneczne dni, a w pozostałe 364 jeżdżą po prostu ze złożonym. hehehe
CO do Alfy bądźmy dobrej myśli. Pamiętam jak testowali 147 GTA z focusem st i golfem r32. Niby najwolniejsze (bez szpery) a każdy z nich wybrał właśnie Alfę. Potem Autodelta dostarczyła im 147 GTA 3.7L ze szperą quaife i 328KM i pogoniła towarzystwo dużo zaszczytniejsze od niej samej.
Dlatego właśnie trzeba kupować GTA, chomikować w garażu i zbierać kesz na tzw. 'rozwiercenie' silnika:)
Wlaczcie sobie teraz Eurosport - SBK na Silverstone, ma tam się pojawić 4C.
A co do Anglii, to w Londynie jest statystycznie tylko KILKA godzin słońca ROCZNIE niż w Warszawie ;) ja byłem 2 razy, fakt tylko po parę dni ale zawsze była lampa ;)
Wysłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 4
no na tym filmiku ładnie się prezentuje 4C. Oj chciałbym się tym chociaż przejechać a za kilka lat posiąść takie cacko :)
Ciekawostka ...
Klienci którzy zamówili AR 4C Launch Edition otrzymali kilka dni temu niespodziankę w postaci modelu w skali 1:18
Model został spersonalizowany wg specyfikacji kupującego (kolor nadwozia) z numerem seryjnym oraz imieniem i nazwiskiem klienta.
Model został wykonany z metalu przez renomowaną firmę BBR z Włoch
A ja jak sobie kupię za naście lat 4C to tylko Spider, który pewnie też powstanie :)
Szanse na kupno tego auta za jakieś cywilizowane pieniądze będą bliskie zeru. Ja bym je chciał chociaż na żywo zobaczyć.