Nie przejmuj się Jutro dostaniesz info że skasowano Twoje posty Normalne na tym forum.
A wracając do auta to na 100% nie ma 182000 przejechane tylko więcej
Printable View
Haha dzis rano juz dostalem taka informacje. Jeden post skasowany, drugi edytowany. Ponoc mamy wolnosc slowa. :))
Jesli chodzi o przebieg to nigdy na niego nie patrze. To auto na bank ma grubo ponad 200 bo nikt nie kupuje takiej limuzyny z takim motorem zeby jezdzic 10 tys rocznie. Trzeba patrzec na stan nie na przebieg. Na pierwszy rzuto oka to auto jest w ladnym stanie.
Do wolności słowa masz Hyde Park. W działach technicznych trzeba trzymać się tematu. Na tym forum i tak jest wolna amerykanka więc nie narzekajcie. Temat nie może się rozłazić przecież w kilku kierunkach dlatego słusznie posprzątano.
A jeżeli chodzi o przebieg to nawet nie pytajcie sprzedawcy bo i tak nic mądrego nie powie. Trzeba ocenić stan i zastanowić się czy warty ceny. Może faktycznie nie jest tak źle.
Rozmawiałem z synem właściciela, alfa kupiona w superalfie w 2008 r. z niskim przebiegiem (wtedy miała 4 lata). Od tamtego czasu w jednych rękach, regularnie serwisowana. Przebieg jak najbardziej może być realny, nie rozpoczynajmy znowu jałowej dyskusji o przebiegach diesli bo do niczego one nie prowadzą. Cena niska bo chcą sprzedać a nie "sprzedawać", właściciel ma na oku nowe auto z salonu, więc gromadzi gotówkę. Z rozmowy wynika, że auto w świetnej kondycji i pewnie kupi je pierwszy oglądający, niestety, ja będę drugi w kolejce :(
Ale nic to, jak nie wypali to jadę do Wrocławia po alfę, na którą namiary dał mi kolega kubicze, też wydaje się w świetnym stanie, choć niestety w uboższej wersji.
Niestety nie zapamiętałem imienia ale pewnie tak, zresztą właściciel polecił właśnie Ciebie i powiedział, abym podesłał Cie na inspekcję jeśli chcę. Podobno często się mijacie. Możesz polecić te auto?
To był diesel więc się nie interesowałem :) tak kątem oka widziałem tylko. Ale jak chcesz to mogę zrobić szczegółową inwentaryzację ze zdjęciami i opisem. Jakoś do końca tygodnia bym mógł się pojawić u niego.
Jakby Ci się chciało to byłoby miło. Jak ta z Tych nie wypali to jadę w sobotę do Wrocławia.
Do soboty to raczej mi się nie uda. Jak już to właśnie w sobotę. Ale mają też V6 na wypasie z `02. Ja nią bym się prędzej zainteresował. Ma wszystko z tego co pamiętam :D
Wersja przed FL w ogóle mi nie leży wizualnie, wiem że to kwestia gustu ale dla mnie odpada całkowicie.