ale zdjęcie możesz wrzucić..:)
Printable View
ale zdjęcie możesz wrzucić..:)
Łukasz, najczęściej właśnie jest lipa przez przedni pas, ja na szczęście mam maskę poliftową z regulacją zatrzasków, poluzowałem, trzasłem, otwarłem, dokręciłem i banglało:) Ale kilka pań lekkich obyczajów usłyszała jak próbowałem linkę wyjąć:)
Hehe, Andrzej aż takim lamerem nie jestem :) zresztą przed chwilą próbowałem potwierdzić Twoją teorię i źle zamontować laski popychacza, ale się nie da. Główka laski sama wskakuje w wyżłobienie wewnątrz popychacza.
Po ściągnięciu drugiego dekla okazało się że tam jest OK. Czyli uszkodzone popychacze na 4 i 6 cylindrze, 5 jest OK.
Wracam do starych szklanek i wymieniam olej. Ciekawe czy stare szklanki też przeżuje :) Jeśli nie, to potwierdzi się teoria *ujowego materiału szklanki.
Czy ktoś ma ew. do sprzedania wałek głowicy lewej (B)? Czy odbudowa krzywek ma sens?
Laski popychacza powinny wskoczyć do lejka w denku szklanki, wydaje się jakby wskoczyły nie do końca (takie mam wrażenie)Może za ciasny lejek albo faktycznie słabej jakosci materiał. Mam wałek rozrządu używany dobry
- - - Updated - - -
oj to nie jest tajemnica tylko wtedy stosuje sie ten patent kiedy nie jest zerwana linka otwierania maski
No to zdradź wreszcie ten patent:P
Lampa i kierunek już jest!w sobotę zaczynamy walkę:D
Wczoraj dwa razy ją odpalałem i słuchałem,naprawdę pięknie gada:P