Oryginał na pierwszym miejscu!
Za ok. 800zł możesz mieć MM a za 650 TRW - jeden i drugi dostawca był na tzw. pierwszy montaż
Printable View
Oryginał na pierwszym miejscu!
Za ok. 800zł możesz mieć MM a za 650 TRW - jeden i drugi dostawca był na tzw. pierwszy montaż
O dolnym masz cały temat osobny i jest tam mnóstwo informacji.
Jest tam też info jak tanio zamówić oryginał u litwinów.
Wahacz TRW z aftermarketu jest zupełnie inny (dużo gorszy) niż ten z ASO. Zarówno dolny jak i górny.
Potwierdzam, ostatnio mialem gorny TRW lewy i prawy od kolegi Geparda, zaczely skrzypiec po pol roku :D nie wiem ile moglem zrobic, gora 5 tys. km. Poszly na reklamacje a w zamian wstawione MM i poki co jest spoko ale zalozylem je na poczatku maja wiec to praktycznie nowki. Zobaczymy z czasem ;)
Dlatego u siebie zakładam świeżo zakupione oryginały od Litwinów i mam taką nadzieję, że parę kilometrów pohulam :) Poniżej fotka górnych oryginalnych TRW made in Italy
Załącznik 205636
Który z wahaczy mam zakupić? Wiem, że są dwa rodzaje, może ktoś sprawdzić po VIN, dziewiątka to końcówka roku 2007 silnik poliftowy 210km.
Wbij VIN w eper i znajdziesz bez problemu. http://eper.fiatklubpolska.pl//navi?FORCED=TRUE
Jasio79 teraz jestem na urlopie ale jak wrócę to odezwe się bo moje górne wahacze jeszcze ori zaczęły skrzypieć po przebiegu 230 tyś km