Pozdro dla pozdrawiającej dziś ok 15:45 w Kraczkowej 146 :)
Printable View
Pozdro dla pozdrawiającej dziś ok 15:45 w Kraczkowej 146 :)
Pozdrowienia dla Pati0695, widzianej około 8 rano w Lutczy. Co to za naklejkę zamontowałaś na tylnej szybie? Za szybko jeździsz i nie zdążyłem przeczytać.:)
Pozdrawiam kierowcę ciemnej 159 chyba RZE na ramkach przyuważonej przed 17 na Dukielskiej.
Pozdrowienia dla kierowcy srebrnej 166 RJA, który mi machał na Jana Pawła w Dębica koło 18.
Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla Pati0695 mijanej ok.17 w Babicy :-) w ostatnim momencie odmachałem
Pozdrowienia dla kolegi ze 159 na klubowych ramkach widzianego dzisiaj na DK19 tuż za Domaradzem w str. Rzeszowa ok. 17:20 :) nie pamiętam numerów, ale ładnie się prezentuje Twoja Bella :)
Niebieska 147.
Któż to śmiga czarną GT po Leżajsku i mnie dzisiaj śledził?
Pozdrowienia dla kierownika 159 Rosso na nr RZ mijanego wczoraj przed 7 za Mirocinem a później po 15 widziany też w Mirocinie.
Łapki były, ale na spotach raczej nie widziałem
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Pozdro dla kierownika czarnej GT widziane na rondzie przy wjeździe na A4 w Pustyni i dla Jarka w 4C widzianego na obwodnicy Rzeszowa dziś kolo 14 no i dla ekipy z Millenium Hall ;)
Kto mnie otrąbił na Sandomierskiej z szarego Sportwagona na RMI?
A takie coś widziałem chwile wcześniej:Załącznik 203196
Pozdrowienia dla 159 widzianej dzisiaj w okolicy Twierdzy oramkowa na tablicach RJS.... Od białej 159SW.
156 Sportwagon RKL na ramkach pod MC-smrodem w Tarnobrzegu. Ładna!
Pozdrowienia dla Sportinga! machałem z zakamuflowanej służbowej Avensis po zjeździe z ronda na Armii Krajowej przed g. 17. 4C piękna jak zawsze :)
Pozdrowienia dla kierowniczki czarnej oramkowanej 159 (RZ-3**7K) widzianej dzisiaj ~13 w Rz na Armii Krajowej koło skarbca.
Łapki były:), pozdrawiam
Właśnie widziane 155 bordo na rej RK w besku o ile się nie mylę. Pozdrowienia!
czyja GT z ramkami i rej RDE stala wczoraj kolo 19 na parkingu kolo Starostwa w Dębicy ?
Pozdrawiam miajana w Besku bordowa 155 RK :)
Wysłane z mojego HTC Desire 620G dual sim przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla kierowcy oramkowanej 156 SW FL na rej RP widzianej właśnie w Polańczyku na zjeździe na Cypel :)
Wysłane z mojego HTC Desire 620G dual sim przy użyciu Tapatalka
a to pewnie moja. :) I żona za kółkiem. Również pozdrawiamy:)
Pozdrawiam kierowcę czarnej GT na ramkach forum RZ...... widzianej dzisiaj około 16 na ul. Żeromskiego w Kielcach.
Pozdrowienia dla czarnej 159 sw mijanej dzisiaj w Lutowiskach.
Przyznać się kogo miałem?☺
Co to za felgi takie duże? Nie rozpoznałem bo auto w ruchu.
Pozdrowienia dla właściciela srebrnej 166-tki na blachach RDE na szybie (na zderzaku inna, też na R, ale nie pamiętam :)
Stałem obok Ciebie pod tesco w Lublinie, dzięki za ulotkę podkarpackich Alfaholików za wycieraczką :D
Załącznik 207176
Pozdro dla kierowcy czarnej 159 w sedanie mijanej dzisiaj w miejscowości Bóbrka.
Oczywiście pomrugane i pomachane.
Pozdrawiam RSA wczoraj koło 15:30 w Sanoku Dąbrówce srebrna 166
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Pozdro dla kierowcy 159 sw na blachach FZG z ramkami alfaholikow widzianej dzisiaj koło 20tej w Wołkowyji
Powodzenia dla pati mijanej dzisiaj w okolicach Berezki, czy to byłaś Ty?
Pozdrowienia dla bordowej GTV na RZ spotkanej dzisiaj koło galerii Rzeszów
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla AR 159 na RLS (chyba Pati) w zakliczynie za rondem 12.08 ok godziny 20-21
Wysłane z mojego DRIVE2 przy użyciu Tapatalka
Włodek widziany wczoraj ok 13 jak mocno przyspieszał koło szpitala:-) Pozdrawiam.
Pozdrawiam białą alfe 156 widzianą w 3.09 w Besku pod kościołem o 15. Wychodzi na to ze byliśmy na tym samym ślubie ;D
Wysłane z mojego iPhone przez TapatalkZałącznik 209836Załącznik 209837
Pozdrowienia dla forumowicza Robert13-09 z białej Julki na RPZ 22222 widzianego wczoraj na stacji PKP w Tryńczy, z którym dzisiaj, przy okazji wykonywania prac, mialem okazję zamienic kilka słow
Pozdrowienia dla właściciela czerwonej 159 ti,zaparkowanej dzisiaj na os Kombatantów w Jarosławiu.
Ja to tylko tu zostawię :P
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...016/12/305.jpg
Pierwsza Quadrifoglio na Podkarpaciu, jakiś lekarz sobie kupił, radzę do niego nie uczęszczać :edziahaha: