Jester, nikogo nie widziałeś i nie machałeś, to halucynacje z niedożywienia i śmierć :D
Printable View
Widziana dzisiaj rano ok.10.30 na Bartoszowicach we Wrocławiu piękna wiśniowa 155-tka na ramkach.
Nad kierunkami miała koniczynki.
Pozdrawiam
Pozdro dla kolegi ze 156 na rej ERA pod Lidlem na Królewieckiej :)
Po 17 w Legnicy na rzeczypospolitej widziana czarna 156 w sedanie :)
Alfa Michała stała po 19tej w Legnicy na Daszyńskiego (tam gdzie zwykle ją widuję) :)
btw. Pozdrawiamy Pana w srebrnej 145 (DSR) "pomigane" w obie strony na Legnickiej na wysokości parku zachodniego :)
Całą rodzinkę ze 159 w Legnicy pod Kaufem - pomachane z najmłodszą latoroślą tejże ekipy :)
Parkę w czerwonym bolidzie 156 na wiadukcie w Legnicy (ładnie się toto zebrało pod górkę) - dzięki za zrobienie miejsca bo już usychałem za tym peugeotem :)
Wczoraj widziana w Lubinie na ul. Legnickiej srebrna 156 na tablicach FNW chyba i chyba na ramkach :) Pozdro.
Dziś rano w Lubinie widziany Jupass pod AC Victoria :):). Pozdrawiam
Pozdrowienia dla kierowcy czerwonej 156, który mi dzisiaj machał przy Statoilu. Animek3?
Odmachałem, ale nie wiem czy nie za późno.
Czyżbym dziś widział 1kolo2 na wysokości shella w Lubinie tak po 14. Pozdrawiam
Srebrna 156 'POT****' krążąca po Wro - czyja to ? :)
Dzisiaj przed 21a widziana na Bema koło Rossmana biała 159 SW pozdro
Ciorna 166 DW oramkowana widiziana dzisiaj na pl.Bema okolo 17.30 pozdro
Pozdrawiam kolegę z czarnej 147 na DW jadącego w stronę S8 od strony Warszawy przed miejscowością Słupia :P łapka od Ciebie była, niestety za późno zobaczyłem a ramek nie miałeś ;) jechałem również czarną 147 ;)
Dzisiaj w Złotym Stoku widziana 156'ka DZA 43VS, pozdrawiam!
A ja wczoraj (piątek) widziałem jak błysnęła srebrna AR 156 SW na trasie Lubin - Niemstów około godz. 8 , najprawdopodobniej patrizia, ewentualnie Dawidku11 (mniej prawdopodobne, ale .....), leciałem tak że tylko zdążyłem machnąć. W drodze powrotnej około godz. 15 widziana AR 156 (też srebrna) oramkowana na tablicach DSW.
wczoraj pod hutą po 18stej mijałem sie z czerwona 156 na DL albo DLE ... jechalem leonem - wiec nie bylo jak zamachać
Czarna 159 w sedanie widziana jakieś 2 godziny temu na trasie Świdnica-Strzegom. Niestety nie zdążyłem machnąć ręką ;)
Taak, ciemna zieleń, na przednich drzwiach na dole naklejki Alfa Romeo, dzisiaj za Ziębicami na trasie na wrocław widziana AR Crosswagon na DZA ...- odmachane, ramki też były, to ktoś właśnie z Ziębic - zagląda tutaj? :)
W Wałbrzychu na ulicy strzegomskiej, na samym wylocie z miasta w kierunku Nowego Julianowa widziana dziś po raz kolejny zaparkowana przy ulicy czarna AR 145 na ramkach klubowych, rejestracja DW ... chyba na felgach z Limited Edition 500, nie wiem czy to same felgi czy w ogóle cała Alfa nie jest Limited Edition. Olaf to nie Ty ? :P chociaż blach chyba nie masz DW ;)
A propo, flatbeet, widziałem Cię jakiś czas temu na Bullicie (FRF), pod wieżą ratuszową. Nie przywitałem się, bo dopiero w połowie filmu się jorgłem, że to Ty i nie chciałem już przeszkadzać. To tak w ramach wyjaśnienia, żeby nie było, że burak jestem ;P
Kto parkuje na proszkowskiej w Opolu na PO pod wydziałem WF??:) czarna 159 na SBE i 18' ala GTA :) bardzo fajnie wygląda :) moja kilka miejs dalej stala :)
Pozdrawiam kierowce czarnej 156 z tablicami DSW jadącego w kierunku szczawienka gdzieś koło 19.45 :) mijaliśmy się koło salonu Citroen'a jechałem czarnym civic'iem :D
Chwila we Wrocławiu i już dojrzałem 147 blachy "DOL" z ramkami chyba na tristarach, przejeżdżającą o 19:20 koło przystanku autobusowego "Katedra". Pozdro
Dziś (*wczoraj) pod moim wydziałem na Nankiera (DW) widziana czarna GT z oznaczeniami GTA i Q2 z tyłu/ Czyja to ? :) Ładne cholerstwo :D
Pozdrawiam właściciela tego: Załącznik 98678 :) Ramki były. Widziana pod technikum ok. 10.30 w Ząbkowicach.
Zdjęcie niewyraźne bo zrobiłem serie jak autem jechałem :D
Italiano Vero widziany wczoraj na koszalinskiej. Szara 156taxi zaparkowala obok mnie przy lidlu na nowym dworze,miala ramki.pozdr.
Były łapki :) Pozdro!
spotkani na rodzinnych zakupach 1kolo2 i ka-ka, aż wstyd mi było stanąć obok wypucowanych 156 FL SW, piękne te wasze autka :D