i 100% pewności że nie będzie problemów? Ojciec jeździ Alfą i strasznie go irytują jakiekolwiek żółte komunikaty że coś jest nie tak ;-)
Printable View
Światła mijania w 159 nie są podłączone pod can
Super. Ostatnie pytanie: z tego co wiem, to H7 mamy w mijania, więc taki hid potrzebuję, tak?
Dobrze kombinujesz
Dobrze, jakby były metalowe oprawki żarników i jakaś gwarancja na nie
Ostrzegam wszystkich przed kupowaniem HIDów w cenie za około 100zł.Sam takie kupiłem bo stwierdziałem że jak się nie sprawdzą to wywalę do śmieci.I tak też sie stało.Po dwóch miesiącach wywaliłem zestaw do puchy.Na początku wywaliło mi błąd , a dokładnie brak ładowania, choć altek ładował , potem od czasu do czasu po właczaniu swiateł włączała mi się tylna wycieraczka (robiła jeden ruch).Mało tego potrafiła mi sie włączać kontrolka i sygnał nie zapiętych pasów.Wszystkie te cuda występowały po pierwszym włączeniu świateł po troche dłuższym postoju.Przy właczaniu raz za razem tego nie było.Doszedłem do takiego patentu że przed uruchomieniem silnika,na chwile włączałem hidy i wyłączałem potem uruchamiałem silnik i znowu hidy , wtedy juz błedami nie waliło.Już miałem ich dosyć ale kiedy jeden albo drugi palnik nie odpalał za pierwszym razem , miarka się przebrała i poszły na śmietnik.
Ja mam u siebie tanie HIDy firmy Vertex ,jak sie nie mylę to już ponad dwa lata i żadnych problemów. Nie można mówić,że wszystkie tanie są do niczego.
A to nie w tym temacie padło stwierdzenie (i słuszne) że i tak każdy HID czy za 100 czy za 600zł to ten sam zrobiony tymi samymi małymi chińskimi rączkami? :sarcastic: buble nawet w solidnych markach są.