hahah to teraz musze uważać gdzie sie bujam bo jestem rozpoznawalna:D no a Kierownik Alfy vel Tomasz M. to sie buja swoją prawie Gta maliną:D hihi Wzajmnie pozdro:)
Printable View
Wracałem z Katowic i tylko po kapcie wpadłem by mi już założyli na wiosnę. zaczęliśmy z kumplem (wulkanizatorem) rozmawiać o mojej Alfie i nagle wypalił.
-"Ty, Daniel-co do Alfy to często widuję taką GTA. Po żywcu się nią taka dziewczyna kręci często. Zaczyna mnie wkurzać"
-Czemu?
-"Bo nie moja..." :D (też alfaholik, ale skończył na Abarth Grande Punto)
A ta prawie GTA malina to będzie jak ją skończą, bo w czwartek jak się jej przyglądnąłem to troszke tam jest do zrobienia jeszcze... Dużo troszku jeszcze:D:D
Ja Cię nie pierniczę... Coś państwo M. się zbyt często kręcą w mojej okolicy. Wczoraj GTA, dzisiaj "prawie GTA". Niestety tak pędziła w stronę Łodygowic (ok. 14:00) że nie odmachała... Czyżby Alfista z Moszczanicy miał was za sąsiadów?:cool:
pozdro dla kierownika czerwonej 147 ktory mi dzis machal kolo galerii kazimierz ok 11, rej KWA lub KWI juz nie pamietam, ja srebrna 156
Pozdrowienia dla właściciela ciemnej 146-ki na blachach SK zaparkowanej pod KFC na 3 Stawach. Ramki klubowe były, przyznać się kto?:D
Pozdrawiom aniuche,która,co wydaje sie niemożliwe,pojawiła sie u mnie w garazu(ale nie do mnie przyjechała:/)
Pozdrawiom tyż kierowce zielonego VW,który umożliwił mi właczenie sie do ruchu :P
Pozdrawiam kierowcę oraz pasażera czerwonej alfy 147 widzianego dzisiaj około 13.15 w Imielinie "uciekającego" :P spod Biedronki a później krążącego na parkingu trochę dalej w stronę Chełmu Śl.
Pomachane- Odmachane :)
ja teraz mieszkam w Imielinie i jeszcze nikt mi nie odmachal, a duzo bell tu jezdzi na SBL i KOS
pozdro dla wszystkich;)
Pozdrawiam slavik10 który trąbił na mnie, na skrzyżowaniu :D:D:D