A utko zewnetrznie nawet fajnie wygląda i ma parę ciekawych dodatków, szkoda że przynajmniej nie oglądnełem autka ale mam już nastepne na oku:D
Printable View
A utko zewnetrznie nawet fajnie wygląda i ma parę ciekawych dodatków, szkoda że przynajmniej nie oglądnełem autka ale mam już nastepne na oku:D
http://otomoto.pl/alfa-romeo-145-1-9...C30623917.html
No proszę, co o tym sądzicie ?
na zdjęciach wyglada dośc uczciwie, no i z zenderami ( zawsze jakas wartość dodana), najlepiej trzeba było by ja zobaczyc i obejrzec.
U sąsiada znalazłem komplet takich felg:
Załącznik 111435Załącznik 111436
Możecie mi powiedzieć, czy warto się nimi zainteresować? Rozstaw 4x98, 16". Rarytas czy złom? Ile mogą być warte?
Może nie rarytas ale ładne dość. Warte te 4-5 stówek z oponami (jeśli są w miarę). Dobrze umyć Tenzi Prix'em i będą jak nowe :)
na 155 by super wyglądały!
Są bez opon (zużyte). Ok 400? 350? Wiesz może co to jest - Borbet, Azev? Nie miałem czasu się przypatrywać.
Jeśli ktoś chce to piszcie, gość chce je na złom wywalić...
No właśnie nie mam zbytnio hajsu, mam nadzieję, że ktoś z forum się szybko znajdzie... Wysyłka to nie problem, gość prowadzi szrot - więc nawet paragon czy fakturę może wystawić. Ogólnie ma kilka ciekawych rzeczy, których chce się pozbyć. Dwie 147 z 2.0TS, resztki z GTV, coś tam jeszcze z 156...
Jeśli to Twój sąsiad, to na pewno się z nim znasz. Możesz dogadać się z nim, że znajdziesz mu kupca. No chyba że szrot mu podupada i na gwałt potrzebuje gotówki i pójdzie z nimi do skupu złomu.
W międzyczasie możesz cyknąć więcej zdjęć.