Profamilia? Czy inna "klinika" :)
Printable View
A wiesz co to ironia i sarkazm?
Chyba Św. Rodzina w Rudnej
Podrzuciliscie juz ulotki? ;)
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
Żeby nie było wątpliwości, to ja tej fotki nie zrobiłem, tylko na fb znalazłem.
Załącznik 218693
Pozdrawiam
Pozdrowienia dla ciemnej 156 SW na rejestracji RPZ..., widziana pod termami w Bukowinie Tatrzańskiej ;)
Pozdrowienia dla kolegi ze 159 na ramkach widzianego dzisiaj okolo 15 w Wierzbnej
Wysłane z mojego V9 przy użyciu Tapatalka
Witam totalnie nie w temacie, ale szukam chłopaka z Krosna nazywa się Dawid Półchłopek potrzebuje jakiś namiar na Niego, jeździł 166 3.0. Jakby ktoś mógł coś zadziałać będę wdzięczny. Pozdrowionka
Pozdro dla kolegi z 9-ki w kolorze jakby Grigio Sterling (beżowy) który na Placu Śreniawitów zauważył, że tylne światła przeciwmgłowe mam włączone - włączają się czasem same po włączeniu świateł w wilgotne dni ;)
Pędziłem do roboty z wizyty z dzieckiem u okulisty i nie patrzyłem na cyferblat :-)
L.
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2017/03/40.jpg
Pozdrawiam Alfaholika spod MOSiR w TBG. Stałem tam przez chwilę czarną 159.
Wysłane z Xperii przez Tapatalka
Panie, Panowie kto jest z Godowej koło strzyżowa i ma Belle 147 na ramkach?
Pozdrowienia dla właściciela srebrnej 159 na blachach RBR wypatrzonej dziś wieczorem na parkingu w Lesku przy ul. Smolki:)
Pozdrowienia dla kolegi w 159 czarnej mijanego dzisiaj około jedenastej w Kobylanych, pomachane -odmrugane
Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam właściciele srebrnej 156 sw RJA z ramkami pracującego na budowie S8 Warszawa - Białystok :)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Pozdrawiam chłopaka z Alfy 145 na tablicach RJA. Dzięki za ulotkę na myjni :-)
Pozdro dla właściciela czarnej GT minelismy sie na drodze w Gawłuszowicach ... młody gnojek ze 159-ki :)
Cześć wszystkim, pozdrawiam właściciela czarnej 159 SW z czarnym Scudetto, chyba miała ramki klubowe, nie wiem dokładnie, bo widziałem tylko w lusterku. Spotkaliśmy się dzisiaj na Strażackiej w Rzeszowie, jechałem białą 159 SW i skręciłem pod LucArt po filtr oleju ;)
Pozdrowienia dla srebrnej 147 na forumowych ramkach zaparkowanej wczoraj na rynku w Ustrzykach Dolnych.
Pozdrowienia dla czerwonej 159 widzianej wczoraj wieczorem w okolicach rynku w Rzeszowie.
Widze, że mało osób tu zagląda.
Teraz wszyscy na szajsebuku niestety. Kiedyś to były czasy:)
Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka
Chyba masz racje. Ryjbuk rządzi. Jezdze trochę po Podkarpaciu i widze bardzo dużo Alf ale wiele bez ramek więc nie macham z daleka. Malo kiedy jezdze Alfa. Przeważnie jezdze sluzbowym L-200 to tym bardziej nie macham a zeby nikt nie patrzył jak na idiotę
Załóż ramki :D
Ba... Nawet zostaly mi po porzedniej alfie
Paru Alfaholików widzianych w Leżajsku
https://www.facebook.com/media/set/?...1&l=f9d8f1877a
Pozdrowienia dla Marcina [MENTION=2321]weloo[/MENTION] na drodze do pracy :-)
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2018/12/15.jpg
L.
Pozdrawiam kolege widzianego 6 maja w okolicach Baligrodu.
Czyja Brera na RMI parkuje pod dworcem autobusowym w Stalowej Woli??
Pozdrowienia dla właściciela czarnej 159 z Rzeszowa widzianej pod krakowskim ZOO.
P.S. fajna kierownicahttps://www.forum.alfaholicy.org/ima...2020/06/61.jpg
Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
Kogo dziś słyszałem w Radawie, czerwona Giulia, sztuka dobrze gadała i prychała, nawet nie wiem jaki motor....
Co to za wydech był ?
Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka
Też widziałem ta sztukę przed radawa
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Veloce czy Q ?
Raczej veloce to było nie przyjrzałem się dokładnie bo szybko się minęliśmy
Ja tylko usłyszałem coś fajnego za płotem, jak się oglądałem to tylko po tylnej lampie poznałem.
Może odezwie się kiedyś właściciel
To trzeba zrobić spot w radawie też tam często bywam :D