pozdrwienia dla właściciela ciemnej 145 na klubowych ramkach na rej.SBE widzanej wczoraj ok 13 zaparkowanej przy ul.Murckowskiej w katowicach - niedaleko green parku i stacji orlen :)
Printable View
pozdrwienia dla właściciela ciemnej 145 na klubowych ramkach na rej.SBE widzanej wczoraj ok 13 zaparkowanej przy ul.Murckowskiej w katowicach - niedaleko green parku i stacji orlen :)
Pozdrawiam kolege z czarnej 156 SW na tablicach ST widzianego wczoraj pod Polibudą w Gliwicach.
a jo chca pozdrowić Pfourul-a wczoraj jechał przedemną i nic ino światełkami migoł xD
Pozdrawiam właściciela czerwonej Brery SO widzianej w Sosnowcu ok16 :)
Pozdrawiam właściciela 147 1.9 JTD SB... widzianego o godz 19 w centrum Bielska Łapki były :)
Pozdro dla kierownika czarnej GT, z czarnymi szybkami, z anteną CB - dzisiaj około godziny 14-15 na trasie od Częstochowy w stronę Katowic - migałem awaryjkami, ale leciałem lewym pasem jakieś 180 a kolega chyba o 100 mniej na prawym :P Więc mógł nie zauważyć ;]
Dzisiaj będzie tego trochę...
Pozdrowienia dla:
GT na blachach SBI chyba, widziana rano na 94-ce, jechała od Krakowa w stronę Katowic
156 nie wiem jakie blachy (nie spojrzałem) jechała tak samo jak GT tylko trochę później
159 widzianej w Krakowie na Bora-Komorowskiego (dokładnie koło OBI i Quattro A)
NIE POZDRAWIAMY z Hansem kierowcy 145 na blachach ST spotkanego na Shellu w centrum Kato.
Nie wziął wizytówki od Vickyss :( Cham i pedał jakiś!
Pozdrawiam kierowce ciemnej 156 na blachach STA albo ST nie pamiętam z którym mijałem się dziś ok 18:45 w Chrzanowie przy myjni, machnąłem a kolega mrugnął awaryjnymi. Pozdrawiam.
Pozdrowienia dla dakara :D Nawet nie wiesz jak mnie prawy pośladek boli :D
Walnijcie jakeiego spota w Bytomsku u mnie bo moja bella sie nie rusza z miejsca a widze tylko alcesa jak mnie dzień na dzień wku...wia swoja 159. Zresztą go pozdrawiam szczerze raz a dobrze bo mógłbym pisać co rano i co wieczór że go pozdrawiam jak go widze (fajny myk tak widzieć piękną belle nie ruszając się poza okno od kuchni...)
taaaa bo niewidziałeś tego na własne oczy Quad a za nim Pfourul na sankach i potem dobre 70m na tyłku przejechał hahaha Pzdr.
siemka ja pozdrawiam nieszczęsną czerwoną 147 która sie pogniotła na DTSce na moscie przed silesią ok 13-30 !!
pozdrawiam 2 x 156 czarne które stały w istebnejpod wyciagiem jedna sy 2 st jak dobrze pamietam i 147 czarna SMI która wracała wiślanką i przecieraliśmy szklaki w śnieżycy :)
Wczoraj trasa 44 Oświęcim - Skawina godz. 12:30 - 13:10, widziane 2 x 147, 2 x 156 i 1 x 159 - mrugane, łapkowane - ZERO odzewu - toż to skandal jakiś!!
Pozdrawiam teiras-a spotkanego dziś na Koście światełka były xD
a ja pozdrawiam Kierowcę 156 na rej. SBE i klubowych ramkach rzecz jasna, spotkanego dziś w Ustroniu :) ładnie się przywitaliśmy i pozdrowiliśmy :)
następnie pozdrawiam Venoma i Kasię, P4, Vickys, Hansa i Tomka ( o ile mnie pamięć nie myli) z którymi odbyliśmy spontan spota w silesii :)
i pozdrawiam 156 SW na rej SY na ramkach - stała pod shellem przy silesii :)
A ja pozdrawiam kolegę jakieś pół godziny temu widzianego na skrzyżowaniu w Czeladzi przy kościele - tylko że ja jechałem Mitsu Outlanderem :P wymieniliśmy się spojrzeniami a jak kolega ruszał to kiwnąłem ;)
pozdrowienia dla 156 na klubowych ramkach rej. SJ 57XXX widzianej w Jaworznie zaparkowanej dziś ok 17 przy drodze do hotelu Brojan... :)
pozdrowienia dla 156 czarnej :) SB....widzianej koło vieny w Bielsku ok 21 :)
Pozdrawiam Gosie M jak wracala swoim GTA do okrajnika okolo 18:)
pozdrawiam zieloną butelkową AR 156 na blachach SPS co stoi zawsze do południa koło byłej restauracji Piast :) w Wodzisławiu Śląskim.
pozdrawiam oramkowana czarna 159 widziana dzisiaj w Gliwicach na Toszeckiej na światłach przed godziną 15;)
Pozdro dla dwóch Alf 156 widzianych jakąś godzinę temu - jedna na Dąbrówce Wielkiej (awaryjki były, mam nadzieję że moje też jeszcze były zauważone :D ) , a drugą kawałek dalej na skrzyżowaniu za Dąbrówką, w stronę Siemianowic :)
Dzisiaj ok. 14.30 w Gorzycach przemknęła obok mnie dziwna 156. Pomalowana w dwa kolory i na boku maski, dachu i tylniej klapy ciągnęla sie flaga włoska. Rejestracja SK. Wydaje mi sie, że już ją gdzies widziałem. Jechałem nowym Bravo, także nie mrugałem:)
Chwile później dogonił mnie na światłach równiez w Gorzycach starszy Pan, w srebrnej 156 na blachach SWD.
Nie codzienny to widok na takim zadu**u:)
Majster pozdrow brata widzianego w niedziele pod polibuda, wsiadal do auta (bialej belli) jak ja odjezdzalem i dziwnie sie patrzyl:P
Pozdro dla właścicieli Alf GTV i 147 widzianych dziś w Mikołowie ok. godz. 16:10.
kolege na ramkach(czarna 156 przed fl) spotkanego po 14 w chorzowie na rondzie na klimzowcu łapki były
Pozdrowienia dla Pana w pięknej szarej GT 3.2V6 spotkanego na stacji pod Makro. Piękny dźwięk!!!
Pozdrawiam srebrną 159 KR widzianą dzisiaj na parkingu Siepraw-ski :D Ramek nie było ale były łapki :D.
Pozdrawiam kolegę z ciemnej 156 zjeżdzającego z a4 gdzieś za krakowem (albo to był jeszcze kraków) w stronę Katowic. Zwolniłem, zjechałem na prawy pas i mrugałem awaryjkami a dziewczyna mówiła że się patrzyłeś ;) ramki chyba były ale nie jestem pewny :)
Pozdro dla kierownika 156 rej. chyba SM, z którym chwilę jechałem w katowickim tunelu koło 17 30 ;)
Były awaryjne, chwilę później koleś w białym golfie podjechał i coś do mnie machał, nie wiem, nie zrozumiał przekazu? :P
Ktoś stąd jeździł dziś po 14 błękitną 147 na 94 albo czerwoną 147 na 20 straconych w Olkuszu?