Panowie czy dużo nas z Nowego Sączą na ten korowód 1 majowy jedzie
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Printable View
Panowie czy dużo nas z Nowego Sączą na ten korowód 1 majowy jedzie
Ja się wybiorę jak mi nic nie wypadnie. Z tego co gadaliśmy w niedzielę na spocie to z 5 aut na pewno z Sącza pojedzie. Może więcej.
Ja mysle ze ok 8 max 10 + pewnie podepniemy sie na autostradzie pod rzeszow, bochnie
Ja się wybieram i mój brat moją drugą Alfą, ale jeszcze się nie zalogowałem :D
Pozdrawiam.
- Rafał
ja z RZE chyba leciał bede;D
Ja też się zastanawiam..:)
Nie no wole autostrada jak sie po tych dziurach tuląc Pawel :D
Zarejestrowałem się. Pojadę 9, a brat weźmie 7 :)
Co dwie Alfy to nie jedna :D
Pozdrawiam.
- Rafał
super by było jakby pogoda dopisała:) ludzie zacni są, % będą, byle by pogoda była ekstra:)
Na 1 maja zazwyczaj jest ładnie, ale i tak trzymam kciuki za słoneczko.
Teraz odrobinę inna sprawa. W związku z tym że moja Alfa ma już na budziku ponad 160 kkm a wszyscy wiemy że to b.dużo jak na Alfę :P muszę podjąć drastyczne kroki aby utrzymać ją przy życiu jak najdłużej i zapewnić jej godną starość przy moim boku. Powstała inicjatywa stworzenia bazy zakładów mechanicznych w okolicy tak aby o każdej porze dnia i nocy można było uzyskać pomoc, poradę, pocieszenie.
Potrzebuję informacji o zakładach mechanicznych w N.Sączu i okolicy, powiedzmy w promieniu 10 km + wszystkie te zakłady które znajdują się w bliskim sąsiedztwie trasy z N.Sącza do Jurkowa. W stronę Krynicy i w samej Krynicy też coś może być. Liczy się każdy warsztat samochodowy, mały, duży, dobry, zły, polecani i omijany z daleka, z miłą i nie miłą obsługą, ze złymi i dobrymi mechanikami, itd. Liczy się każdy namiar, byleby się to dało jakoś znaleźć, ewentualnie jakieś małe info jak trafić do danego zakładu.
Za wszystkie informację z góry wielkie dzięki. Info może być na PW lub tutaj (przynajmniej coś będzie się działo w temacie). Jak tylko uda się zorganizować jakieś wiosenne posiedzenie przy gryllu odwdzięczę się jakimś %.
PS.
*to co pisane niebieskim to żart ;)
*reszta jak najbardziej serio.
Pozdro
160kkm i co? :D jak kręcona to i może być dużo:D
Na Tel niebieskiego nie widac :D a 160kkm to ledwo dotarte :)
Łukasz zmień telefon :D http://www.forum.alfaholicy.org/imag.../2015/03/4.jpg
Jak nie widać jak na moim Andrucie widać i u Piotrka na Ajfonie ;) tez. Załącznik 158694
Wysłane z Alfa Romeo za pomocą Blue&Me
Mazur na niebiesko tylko GT widzi.
U mnie tez widac :D Luke czas nokie 3210 do muzeum oddać ;) :D
Jaką "piękną" GTV dzisiaj spotkałem. Fakt, faktem jest przy niej sporo pracy ale pierwsze graty juz jada wiec za chwile ruszają prace renowacje
Jedno z moich marzeń jeśli chodzi o starsze modele AR
Załącznik 158830
wow :D kogo :D
Nie wiem kogo bo stała u mechanika i czekała na swoją kolej ale dzisiaj miałem szczęście do takich rodzynkow bo widziałem jeszcze starego Spidera juz po blacharce i lakierowaniu czekające na składanie. Fotki z wrażenia nie zrobiłem :/
Ale macie problem... ja na bloku silnika dziś napis 3.0 zauważyłem...
co do GTV zajął bym sie nia...
no bardzo dobrze...
Pinkna gtv:)
Może włosi składali ja w poniedziałek i się im pomyliło, głowa do góry.
Tak apropo co za mila dama mi machala wczoraj w 159 srebnej sedan na KN na siedzeniu pasazera?:) pozdro pozdro, w ost. Chwili zauwazylem i nie zreflektowalem:)
Załącznik 158875
Dzisiaj takie cus widziałem rej. KN
nie zamaluje bo za duze;D
jeździ i to całkiem dobrze :D