Pozdrawiam Jolę mijaną na Pileckiego w niedzielę :)
Printable View
Pozdrawiam Jolę mijaną na Pileckiego w niedzielę :)
Ciemna 156SW SWDxxxx z ramkami w okolicach Zaborówka (580 Wawa-Leszno) wczoraj między 13~14
pozdro :)
Pozdro dla kierownika czarnej 159 mknącego w lany poniedziałek Modlińską w stronę Pragi. Sorki kolego nie zdążyłem odmachać :)
Pozdrowienia dla kolegi w GTV z ramkami na WR , jechałem za Tobą przez Wołomin
Pozdrowienia dla czarnej 159 na klubowych ramkach dzisiaj w korku na Trasie Ł. oraz dla pięknej kierowniczki również czarnej 159 SW stacja BP Gocław.
Pozdrawiam Andrzeja który towarzyszył mi trochę w staniu w korku na toruńskiej :)
Nie wiedziałem co sie dzieje trąbią, migają, machają dopiero spojrzałem na ramki że to jakiś alfista śmiga we fiacie:D
Pozdrawiam i cholernie mnie męczy ta Trasa Toruńska tym bardziej że codziennie muszę jeżdzic do pracy i z pracy rozkopanej na całej prawie długości trasie
Nie wiedziałem co sie dzieje trąbią, migają, machają dopiero spojrzałem na ramki że to jakiś alfista śmiga we fiacie:D
Pozdrawiam i cholernie mnie męczy ta Trasa Toruńska tym bardziej że codziennie muszę jeżdzic do pracy i z pracy rozkopanej na całej prawie długości trasie
Pozdrowienia dla kolegi z czarnej 147 z naklejeczka na tylnej klapie, widzianej dzis rano w Krakowie na Powstańców Śląskich :)
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
pozdro dla 156 na WA stojącej na Brodnie na ul.Odrowaza :) i 147 na blachach WG na Grochowskiej zapewne mknacej na wczorajszy spot :D