Niestety Moje autko wyciągnęło kopytka (cztery dokładniej) i leży na kołkach u mechanika. na 13 na bank nie dojadę, może następnym razem.
Printable View
Niestety Moje autko wyciągnęło kopytka (cztery dokładniej) i leży na kołkach u mechanika. na 13 na bank nie dojadę, może następnym razem.
trzeba bedzie albo spot przelozyc na wczesniejsza godzine albo w tym tygodniu odpuscic powod kubica start godzina 18 jakies pomysly slawol jaca?
Oczywiście, że może być wcześniej, można się spotkać w porze obiadowej i wspólnie po małym spotkaniu na lotnisku, pojechać coś zjeść. A następnie nie spiesząc się udać się do domów na F1. Zatem 14-ta?:)
No, widzę pełne zrozumienie, 14-ta jak najbardziej. Brat rzucił propozycję żeby podjechać na Jadwiżyn do baru jego kolegi (piwo, tv) i tam obejrzeć F1. Co wy na to? Dajcie znać to zarezerwuje stolik.
ja raczej odpadam umowilem sie z kumplem na kubice moge podjechac na lotnisko bar odpada
No i niestety niewypał. Jednak dzisiejsze spotkanie bez mojego udziału. (nie dotyczy to Alfy autko sprawne) Miłej zabawy koledzy:).
sie ma chlopaki ja w tym tygodniu tez odpadam
Tomasz, a mieliśmy jechać nad Bałtyk! Kto z Team'u Piła ma ochotę na wyjazd do Kołobrzegu lub okolic w tę niedzielę?:neo: Pozdrawiam.
bo z mila checia zawitalbym...........
---------- Post dodany o godzinie 19:57 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 19:51 ----------
..............
:DNo co taka cisza? Team Piła umarł śmiercią naturalną? Mam nadzieję, że spotykamy sie w tę niedzielę? Ale pewnie po F1 czyli 16\30? Czy coś się zmieniło pod moją nieobecność? Serdecznie zapraszamy, nowych uczestników:). Pozdrawiam.