-
Podejrzewam, że jeśli dojedziesz w innym terminie nie będzie problemu :-) skończymy my i kolejny termin bliższy i tyle.
Albo inaczej.
[MENTION=22678]TuneFORCE[/MENTION], napiszę jakie terminy najbliższe ma i poda kilka takich terminów i ilość aut w danym terminie i będą się wpisywać.
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
-
Mnie nie będzie na miejscu, najlepiej gdyby pierwsze auto było już na 15:30
Kolejne terminy podam wieczorem
-
No czyli [MENTION=788]tomaz[/MENTION] da radę bo jestem na miejscu, ja mam prawie 100km
-
Spoko, mogę być na 15:30 :)
-
Czyli ns czym stanęło, bo się pogubilem? 09 luty o 15:30 w tune force?
A tak w ogole to jakis chooy mi wczoraj przytarl moja piękną; tablice, zderzak i wgniotl lewe nadkole z przodu. Oczywiscir sprawca nieznany. Do 9go pewnie mi ubezpieczalnia nie wyplaci $, o zrobieniu na gotowo nie mowiac. Wiec bede brzydkim kaczatkiem :(
Ej, chwila... 9ty to jest wtorek...Ja najwczesniej o 16:30 mogę. Jak wyrwesie wczesniej z pracy i uda sie ladnie przebic przez miasto to moze na 16tą dojadę ale wole nie obiecywac.
-
Lupus spokojnie. tomek wjedzie pierwszy, ja drugi i potem jest szefo więc ze spokojem się zalspiesz :-)
-
Panowie przypominam
09.02.2016
Tomaz 15:30
KaaC 16:00
Szefo79 16:30
Lupus 17:00
P.S Ja będę do końca.
Szefo79 daj mi znać sms.
Tomek, Lupus moje numery też posiadacie w razie czego dzwońcie.
Pozdrawiam
-
Spox, ja też chciałbym być do końca. Widzimy się we wtorek Panowie :)
-
Z duuzym opoznieniem czytam watek, ale jesli jeszcze jedna 159 JTDm sie zmiesci, byloby milo.
Jesli nie da rady najwyzej uderze indywidualnie.
A co do spotkan, w piatki i/lub niedziele sa spoty w Pestce na czerwonym parkingu przy wentylatorach - fejs i grupa Alfa Romeo Club Poznan
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
longman następną grupę na inny termin trzeba umówić