-
:dance3:bardzo miły spocik trzy belle ale za to jakie( dwie 166, jedna 156 i trzy srebne), a przy okazji nowy alfomaniak i alfomaniaczka których serdecznie witamy. myślę że wkrótce powtórzymy spocik. może uda mi się żonkę namówić to bym przywiózł swoje dwie niunie. pozdrawiam.
-
dziekuje za spotkanie zawsze nowe doswiadczenia z doświadczinymi alfistami zapraszam na nastepny spot mysle ze juz niedługo. pozdro dla janusza i norka.
-
miałem wpaść do was ale niestety zabrakło czasu. (pewnych spraw nie da się przeskoczyć) pozdrawiam
-
Ja niestety musialem byc w pracy za kolezanke i tym samym odpuscic impreze :(
No nic moze nastepnym razem uscisne Wam graby :)!
Do milego
-
witam kolegów i koleżanki może jakieś spot kanko w piątek lub sobotę. cze ba coś ruszyć w naszym okręgu i pokazać wszystkim że jesteśmy zgrani. pozdrawiam.
-
elooo
no pewnie tak cicho sie zrobiło u nas moze sprubujemy za tydzien zeby troszke wiecej nas sie zebrało bo nie karzdy śledzi posty z dnia na dzien. pozdawiam
-
Oj coś chyba sie niezbieze nawet kilku osób chyba wszyscy nasi powyjezdzali na wakacje albo zamienili alfy na ww:(
-
Nie wszyscy, nie wszyscy . Nie śledziłem forum i przegapiłem post o spocie. Jestem jak zawsze za.Czekam na propozycję.
-
witam kolegów moze jakiś spocik w niedziele w bystrzycy ponoć jagody sie pokazały:D ps janusz chyba mijaliśmy sie dziś przy wjezdzie do oławy machłem ale niewiem czy widziałeś:D
-
Cześć Grześ,widziałem ,machałem,ale słońce przeszkadzało,tobie.
---------- Post dodany o godzinie 20:20 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:12 ----------
Zauważyłem dziś że kila Alf w Oławie wystawionych jest na sprzedaż,czyli grono Alfistów sie uszczupli.