-
Ciemno niebieską :P Można i granatową.
Ja w Auto Delic robię wszystkie naprawy- ostatnio sprzęgło całe plus simerringi wału od strony skrzyni. Czytaj skrzynia w dół itd. Radzą sobie chłopaki jak najbardziej. Poprzednią Alfę też tam ,,serwisowałem''
Polecam
-
Tak tak polecamy a Proxim to od samego początku poleca wszystkimAlfaholikom.A kto tam nie był z Opola i okolic :)Ale daja radę na prawde.
-
Żeby nie było- nic z tego nie mam. Po prostu dogadałem się z Kamilą-właścicielką, że Alfy będą miały rabat zawsze, stąd polecenia.
A praca również solidna
-
Proxi widziałem, chociaż z daleka towje nowe tylne lampy...... wyglądają interesująco, fajny (jak to się teraz mówi ładnie) projekt :-).
PS. Co do Autodelic i ich roboty nic złego póki co nie mogę powiedzieć. Zobaczymy jak nie podejmę się samodzielnej wymiany przednich tarcz to też pojadę do nich się zorientować przynajmniej co do ceny.
-
Mi się też podobają ;) Ja niedługo będę wymieniał tylne tarcze, od razu założę springi niższe, bo jednak nie mogę patrzeć na Alfę z takim prześwitem ;)
Więc możliwe, że spotkamy się w serwisie- jak to Alfiarze :lol:
Nazar się ucieszy heh
-
Proxi jakie będziesz tarcze montował? Ja zastanawiam się nad mikodą.
-
Ja zmienialem przod na Bosha, z tylem zrobie tak samo.
-
-
Też z Boscha
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
-
Ja zakupiłem w autosklep24 zestaw TRW na przód.
- - - Updated - - -
Muszę zapytać bo nie mogę znaleźć tego wątku na forum. Gdzie jest jeszcze w Opolu jakiś wolny kanał/podjazd ? Ktoś tu kiedyś podawał jakiś namiar ale nie mogę go namierzyć.