Niektórzy z Wrocławia targają silniki w Lubuskie albo Częstochowy i dalej bo tam znaleźli fachowców którym ufają.
Printable View
szkoda tylko ze tak ciezko sie do nich doddzwonic. Czy ktos orientuje jakie tam sa ceny? chodzi mi o rozrzad albo wymiane wahaczy?
Gdzie najlepiej naprawiają skrzynie biegów?
Pzdr.
Autolek
ul. Milicka
http://www.autolek.pl/
Dzięki Rafiki :)
czy ktorys z szanownych kolegow korzystal z uslug mechanika na ul. karkonoskiej 31(przy skrzyzowaniu z ul. letnia, za ekranami), autoelektronika/mechanika/wulkanizacja/rozrzady, tel.692 678 803, 792 039 470 ?
przechodze tam juz ktorys raz i bardzo czesto stoja obok alfy, dzisiaj stala jedna 159 i jakis golf
To jeden z moich pierwszych postów a moja historia z AR powoli się kończy (choć zaczynam żałować a najbardziej moja żona - Ople mają te same silniki ale jakoś inaczej zestrojone :(). Polecam Paprotną, a szczególnie Michała Karpowicza. Proste rzeczy od ręki. Trudniejsze trochę im zajmują. Ale nie tylko o to chodzi - chodzi o podejście do klienta. Pokażą co i jak, opowiedzą, doradzą.
Jak pojawiła się sprawa trudna i nie do końca wiedzieli co jest przyczyną to zaproponowali taki układ: najpierw spróbujemy opcję 1 a jak się okaże nieskuteczna to zrobimy opcję 2 ale zapłacę tylko za opcję 2. C'mon - myślałem że takie rzeczy tylko w Erze ;-)
Przy sprawach których nie robią kogoś polecą: błotnik miał spotkanie z blokadą miejsca parkingowego (no nie zauważyłem + prędkość przy parkowaniu). Polecili lakiernika i zamówili błotnik. Błotnik niestety przyszedł wgięty (pewnie kurier - widziałem rzeczywiście wgięty). Zamówili drugi, a kwestię dochodzenia od kuriera wzięli na siebie. To oznacza parę stówek w plecy, więc jestem bardzo wdzięczny.
Zawsze dostawałem kosztorys i radę co zrobić w przyszłości. Żadne pytanie nie było zbyte prychnięciem czy głupim uśmiechem. Teraz mam do czynienia z "polecanymi" mechanikami od Opla i poziom do którego przyzwyczaiła mnie Paprotna jest dla nich nie do osiągnięcia.
Polecam!!!!
paprotna znam polecam. ceny spadaja z kazda kolejna robota;)
W związku z tym iż wydaje mi się że auto spala zarówno pb jak i lpg, a mój gaziarz mówi że wszystko jest ok chciałbym żeby sprawdził mi ktoś inny. Czy zna ktoś jakiegoś dobrego, sprawdzonego gaziarza we Wrocławiu który zna się na rzeczy?