Obejrzyj auto od spodu, czy czasem nie masz okopconych okolic tłumika środkowego po nieudanym spawaniu.
Printable View
Obejrzyj auto od spodu, czy czasem nie masz okopconych okolic tłumika środkowego po nieudanym spawaniu.
Dobra w najbliższym czasie to zrobię jak będę tylko miał możliwość. Muszę gdzieś na kanał albo na podnośnik. Nie bardzo mam gdzie. Może dopiero pod koniec tygodnia uda mi się dopiero podjechać do znajomego na kanał. Chyba że się gdzieś do mechanika jakiegoś wcisne gdzieś na chwilę żeby popatrzeć.
Jednak. Dziś znów zaobserwowałem ten fakt dymienia. Najprawdopodobniej załącza się wypalanie dpf u. Spalanie rośnie x2 a wskazówka turbo spada do 0 przy puszczanie gazu. Możliwe żeby dpf jednak był i tak przebiegała procedura wypalania? Dodam że dym pojawia się mniej z wydechu a przede wszystkim dymi się coś z silnika z miejsca między silnikiem a ściana grodziową. Muszę się idąc na diagnostykę komputerowa. Podpowiecie jakiegoś fachowca okolice Piaseczna warszawy może Radomia?
Poszukaj na forum w dziale regionalnym, masz np Pablogarage lub serwis aut włoskich pod Tarczynem na trasie Wawa Radom.
Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka
Umówiłem się w atc radom . Zależało mi na szybkim ogarnięciu a oni wcisneli mnie na jutro i jutro wieczorem będzie auto prawdopodobnie do odbioru. A przy okazji chip + hamowania. Ciekawe co pokaże jutrzejszy dzień.